Antena Căutare

Un bărbat a decedat după ce a căzut pe stradă. Ambulanța a sosit mult prea târziu, după 50 de minute. „Omul acesta putea fi salvat”

Un bărbat în vârstă de 72 de ani a decedat după ce a căzut pe stradă în Gherla, județul Cluj. Acesta se afla la plimbare în parc cu nepotul său în momentul în care i s-a făcut rău și a căzut din picioare.

Un bărbat a decedat după ce a căzut pe stradă. Ambulanța a sosit mult prea târziu, după 50 de minute. „Omul acesta putea fi salvat”
Un bărbat a decedat după ce a căzut pe stradă!

Bătrânul a avut puls 41 de minute, timp în care i s-a făcut respirație gură la gură. Însă, ambulanța a ajuns la fața locului abia după 50 de minute.

„Azi corupția mi-a ucis părintele. Nepăsarea, neimplicarea și neputința autorităților locale a dus în timp sa nu avem în Gherla o salvare, un medic sau un medicament pe salvare.” , a scris copilul bărbatului decedat pe o rețea de socializare.

„În centrul municipiului Gherla tatăl meu a stat la pământ timp de peste 50 minute până a venit salvarea. Tatăl meu a fost cu puls 41 de minte, i s-au făcut toate procedurile de prim-ajutor, am chemat un medic cardiolog de acasă, soția i-a făcut respirație gură la gură, a respirat 41 de minute. Eu am ajuns din Cluj înaintea ambulantei! Ne omorâm singuri, unii pe alții prin neimplicare, prin nepăsare și indolență. Deci să credem că nu se vrea? Soluții sunt trebuie doar să vrem să facem ceva!”, a adăugat acesta.

Directorul Serviciului de Ambulanța din Cluj susține că sunt puține mașini de intervenție, dar și numărul personalului este insuficient. Încă din anul 2017 posturile sunt blocate și nu se pot face angajări. Directorul Ambulanței Cluj a făcut mai multe solicitări la minister, dar nu a primit niciun răspuns.

„ Am oferit primul ajutor împreună cu soția mea și am încercat... am făcut tot posibilul. După manevrele de resuscitare, omul și-a revenit, respira, avea puls. Omul acesta putea fi salvat.” , a adăugat un martor.

Klaus Iohannis, declarație categorică în privința salariilor și a pensiilor! Ce se va întâmpla. „Este o necesitate”... Un nou caz Sorina. Fetiță de șapte ani, luată cu forța din spital: ”Mi-au răpit-o. Trăia cu spaima că va fi luată de fam...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x