Antena Căutare

Ce MOARTE cumplită! Un bărbat și-a pierdut viața în timp ce muncea în Constanța

Un bărbat în vârstă de 44 de ani a murit, luni, într-un accident de muncă, după ce s-a electrocutat în timp efectua lucrări la un pod din județul Constanța.

Un bărbat în vârstă de 44 de ani a murit, luni, într-un accident de muncă, după ce s-a electrocutat în timp efectua lucrări la un pod din județul Constanța.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Rurală Topraisar au fost sesizaţi luni de producerea unui accident de muncă în localitatea Chirnogeni.

Oamenii legii deplasaţi la faţa locului au constatat că un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Constanţa, efectua lucrări la un pod, iar la un moment dat a fost electrocutat, potrivit News.ro.

La faţa locului s-au deplasat o ambulanţă a Serviciului Judeţean şi elicopterul SMURD, dar bărbatul nu a mai putut fi salvat, constatându-se decesul.

Reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul. În plus, poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

Secretul bine păstrat după tragedia din clubul Colectiv! România nu mai are BANCĂ DE PIELE! Un medic: ”E o rușine pentru... Noiembrie 2018. Când va fi sfințită Catedrala Mântuirii Neamului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x