Căutare Live

Un bărbat care era transportat la un spital de psihiatrie din Craiova a sărit din ambulanţă, având la el o foarfecă; el a fost prins de poliţişti

Un bărbat în vârstă de 42 de ani care era transportat la un spital de psihiatrie din Craiova a sărit din ambulanţă, având la el o foarfecă. El a fost prins ulterior de către poliţişti.

Un bărbat în vârstă de 42 de ani care era transportat la un spital de psihiatrie din Craiova a sărit din ambulanţă, având la el o foarfecă. El a fost prins ulterior de către poliţişti.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Dolj, un bărbat de 42 de ani, din Palilula, care era transportat cu ambulanţa pentru a fi internat la un spital de psihiatrie din Craiova, a reuşit să sară din ambulanţă, în zona Parcului Tineretului şi să ia o foarfecă la el.

"La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 6 Politie Craiova, care l-au imobilizat şi apoi au însoţit ambulanta până la spital, unde bărbatul respectiv a fost internat”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Din verificările efectuate de oamenii legii nu a rezultat că vreo persoană ar fi fost ameninţată sau rănită de bărbatul respectiv.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru furt şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut fapta.

Sursa : news.ro

Balcoanele improvizate din București amenință viețile oamenilor. Autoritățile ridică din umeri... Momente de panică în Craiova! Un bărbat cu probleme psihice a furat o foarfecă și a sărit din Ambulanță...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri