Căutare Live

Un barbat din Baia Mare, calcat pe trecerea de pietoni

Un barbat din Baia Mare a fost lovit de o masina pe trecerea de pietoni. Un sofer care a trecut pe rosu s-a ciocnit cu un alt autoturism care circula regulamentar. In urma impactului, prima masina l-a acrosat pe barbatul care traversa pe zebra.

Barbatul era pe trecerea de pietoni cand a fost lovit de o masina care trecuse pe rosu. Cativa trecatori au incercat sa-i acorde barbatului primul ajutor pana la sosirea medicilor. Soferul vinovat a fost testat cu aparatul etilotest, dar rezultatul a fost negativ.

Pe numele soferului vinovat se va intocmi dosar penal pentru vatamare grava din culpa, iar permisul ii va fi suspendat pe o perioada de 3 luni.

Sursa: Antena3

Dorel loveste din nou! Mii de argeseni au ramas fara cablu TV, internet si telefonie fixa... Deschiderea procedurii de insolventa in cazul trustului Realitatea Media, admisa de Tribunalul Bucuresti...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri