Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Promițând cariere de succes în televiziune, un bărbat din Câmpulung Muscel a șantajat zeci de femei. Ce voia acesta de la ele

Un prădător sexual a fost plasat sub arest la domiciliu. Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, din Câmpulung Muscel, își aborda victimele pe rețelele de socializare, pretinzând că este un actor cunoscut. Le filma apoi, în ipostaze compromițătoare și apoi le șantaja cu publicarea înregistrărilor. 

Un prădător sexual a fost plasat sub arest la domiciliu. Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, din Câmpulung Muscel, își aborda victimele pe rețelele de socializare, pretinzând că este un actor cunoscut. Le filma apoi, în ipostaze compromițătoare și apoi le șantaja cu publicarea înregistrărilor.

Potrivit unui comunicat al DIICOT remis News.ro, la data de 09.08.2019, procurorii DIICOT – B.T. Brăila au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului A. I.-L., în vârstă de 36 de ani, domiciliat în municipiul Câmpulung Muscel, judeţul Argeş, după ce, în perioada iunie 2019 - august 2019 inculpatul a constrâns mai multe persoane de sex feminin să întreţină relaţii sexuale cu acesta, ameninţându-le cu darea în vileag a unor fotografii compromiţătoare pentru persoanele respective.

Din materialul probator administrat în cauză a rezultat faptul că, începând cu anul 2019, inculpatul A. I. -L. a conceput o modalitate de a cunoaşte femei în vederea întreţinerii de relaţii sexuale cu acestea.

Astfel, inculpatul a creat două conturi de utilizator pe o reţea de socializare, folosind identitatea unui cunoscut actor de televiziune şi un cont pe o aplicaţie de mesagerie.

Prin intermediul conturilor din reţeaua de socializare create în numele actorului, inculpatul a intrat în legătură cu diferite persoane de sex feminin cărora le transmitea că este cunoscutul actor de televiziune şi le poate oferi un rol într-un serial tv.

Astfel, inculpatul pretindea că le intermediază contactul cu regizorul filmului, persoană în numele căruia răspundea tot inculpatul şi care le solicita să trimită în prealabil fotografii şi înregistrări în ipostaze nud, mimând sau desfăşurând efectiv activităţi de natură sexuală.

Ulterior, acestea erau chemate pentru un ”casting”, iar inculpatul întreţinea relaţii sexuale cu acestea, pretinzând că este regizorul care le poate oferi un rol în serialul de televiziune.

Dacă victimele refuzau ulterior să se întâlnească cu acesta, inculpatul le şantaja cu divulgarea fotografiilor şi înregistrărilor pe care acestea le trimiseseră anterior ”castingului”, solicitând diferite sume de bani pentru a nu da publicităţii materialele pe care le deţinea.

Cauza este instrumentată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Brăila.

La data de 10.08.2019, Tribunalul Brăila a dispus faţă de inculpatul A. I.-L măsura preventivă a arestului la domiciliu.

Sursa : news.ro

Recomandari