Antena Căutare

Un bărbat din Chișinău a fost reținut pentru tentativă de omor

Un bărbat de 46 de ani din Chișinău a fost reținut pentru tentativă de omor, acesta avea în dosar infracțiuni de omor, furt și jaf. Conflictul a început după ce acesta a consumat alcool.

Un bărbat de 46 de ani din Chișinău a fost reținut pentru tentativă de omor, acesta avea în dosar infracțiuni de omor, furt și jaf. Conflictul a început după ce acesta a consumat alcool.

Polițiștii au fost alertați pe data de 24 iulie de un atac asupra unui bărbat pe strada Zelinski din sectorul Botanica. La fața locului s-a deplasat o grupă operativă a Inspectoratului pentru a putea stabili circumstanțele.

Forțele de ordine au stabilit că victima, un bărbat în vârstă de 50 de ani, a fost înjunghiat. Acesta era înconjurat de către mai multe persoane, printre care și de către suspect. Ulterior, în urma conflictului individul i-a aplicat victimei o plagă în regiunea abdomenului, cauzându-i leziuni corporale, după care a părăsit locul infracţiunii. Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Bărbatul a fost plasat în arest preventiv timp de 30 de zile și este cercetat penal pentru tentativă de omor, care se pedepsește cu închisoare de la 10 la 15 ani.

Ziua Imnului, 29 iulie. Program ceremonie și restricții de circulație în București... Cosmina, fata din Brăila dispărută de acasă la începutul acestei luni, a fost găsită de poliție! Oamenii legii au rămas ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x