Antena Căutare

Cosmina, fata din Brăila dispărută de acasă la începutul acestei luni, a fost găsită de poliție! Oamenii legii au rămas fără cuvinte!

Cosmina Ionela Vlad, eleva din Brăila care fusese dată dispărută de tatăl ei, la începutul lunii iulie, a fost găsită pe raza comunei Bărăganul în urmă cu puțin timp

Cosmina Ionela Vlad, eleva din Brăila care fusese dată dispărută de tatăl ei, la începutul lunii iulie, a fost găsită pe raza comunei Bărăganul în urmă cu puțin timp.

Se pare că, potrivit debraila.ro., Cosmina Ionela Vlad a fost identificată în trafic, pe raza comunei Bărăganul, la aproximativ 20 de zile de când a fost dată în urmărire naţională şi internaţională.

Cosmina nu a fost victima vreunei infracţiuni, iar oamenii legii au fost nevoiţi să se întoarcă din drum pentru că aceasta a refuzat categoric să se întoarcă la domiciliu. Tânăra, care a obţinut la BAC nota 8,36, a precizat că a fost plecată la mare şi la munte. De asemenea, Cosmina a ţinut să menţioneze că nu are un iubit.

În urmă cu câteva zile, diriginta ei a mărturisit că în primii doi ani de liceu a fost o elevă foarte bună, dar în clasa a XI-a, ceva s-a schimbat.

Un bărbat din Chișinău a fost reținut pentru tentativă de omor... Bărbat care ar fi postat pe internet un videoclip care instigă la ură şi discriminare împotriva femeilor, urmărit penal ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x