Antena Căutare

Pe aici nu se trece! Un barbat din Gorj a blocat o cale ferata care trece pe proprietatea sa

Pe principiul "sunt stapan pe terenul meu si pot sa fac ce vreau", un gorjean a ingradit un teren de 9.000 de metri patrati, pe care l-a castigat de curand in instanta. In mod normal asta n-ar fi fost o problema, dar pe terenul omului strece singura cale de acces catre o exploatare miniera din Gorj. Asa ca, de doua zile, 15.000 de tone de carbune stau in vagoane, pentru ca garniturile nu mai au pe unde sa treaca.

Cat e el de proprietar, barbatul s-a ales cu un dosar penal. O instanta a decis, in luna aprilie, ca Vasile Bradescu este proprietarul de drept al terenului pe care trece calea ferata care pleaca din exploatarea miniera Jilt Nord, din Gorj. Dupa ce a aflat verdictul instantei, omul a mers sa stea de vorba cu sefii carierei.

Suparat ca tone de carbune traverseaza terenul sau, iar el nu primeste nimic, omul si-a ingradit proprietarea. Acum nicio garnitura nu mai poate ajunge la termocentrala. Asa se faca ca in numai doua zile exploatarea miniera a pierdut 1,6 milioane de lei.

Conducerea carierei a facut deja plangere la politie, iar Vasile Bradescu s-a ales cu un dosar penal, pentru ca a uitat sa urmeze o procedura aparent neinsemnata.
Omul nu si-a luat de la primarie un proces de punere in posesie ca urmare a hotararii judecatoresti definitive.

Pentru ca nu a luat acel process de punere in posesie, barbatul risca acum pana la 12 ani de inchisoare. Pana cand va fi demolat gardul ridicat de el, activitatea exploatarii miniere de la Jilt-Nord va fi paralizata.

Nevoiasi cu tupeu: Primesc ajutoare de la UE, dar le "cara" cu taxiul!... Gara de Nord: Un sinucigas a ales viata in ultima clipa!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x