Antena Căutare

Un bărbat din Iași s-a jefuit singur și apoi a chemat Poliția! Continuarea întrece orice imaginație

Caz incredibil la Iași! Un tânăr de 34 de ani a sunat de urgență la Poliție ca să raporteze un furt, dar polițiștii au descoperit că omul s-a tâlhărit singur!

Caz incredibil la Iași! Un tânăr de 34 de ani a sunat de urgență la Poliție ca să raporteze un furt, dar polițiștii au descoperit că omul s-a tâlhărit singur!

Totul s-a întâmplat în noaptea de 8 spre 9 martie, atunci când tânărul de 34 de ani din Iaşi a sunat la Poliție ca să anunțe că un individ necunoscut l-a atacat într-un bloc și i-a furat astfel portofelul în care era suma de 1.100 de lei!

Ceea ce tânărul „prădat” nu știa era că în scară era montată o cameră de supraveghere. La o privire mai atentă, polițiștilor nu le-a venit să creadă atunci când au descoperit că bărbatul se tâlhărise singur, înscenând toată fapta raportată la 112.

Ca să pară totul cât mai real, omul s-a și trântit pe jos și a aruncat pe jos portofelul fără bani! Camerele de supraveghere au surprins totul!

După ce au văzut imaginile, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale Iași l-au anunţat pe tânăr că din victimă s-a transformat în infractor şi este cercetat pentru comiterea infracţiunii de inducere în eroare a organelor judiciare, conform celor de la observator.tv.

Cinci morți și șase răniți, în urma unei explozii a unor conducte de gaze naturale! Autoritățile: ”Nu e vorba de sabotaj... Cine este bărbatul care a legat un câine de mașină și l-a târât! Cum și-a explicat gestul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x