Antena Căutare

Un bărbat din Neamț a ars de viu, după ce locuința i-a luat foc, din cauza unei lumânări

Tragedie fără margini în județul Neamț, localitatea Adjudeni.

Un bărbat în vârstă de 73 de ani din localitatea Adjudeni din Iași a murit în chinuri cumplite. Bătrânul a fost ars de viu, după ce locuința i s-a făcut scrum, din cauza unui incendiu izbucnit de la o lumânare.

Incendiul a izbucnit în noaptea de joi spre vineri. Bătrânul a fost găsit fără suflare. Echipajele medicale sosite la fața locului nu au mai putut să facă nimic pentru a-l salva. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit în timp ce acesta dormea.

Incediu violent, din cauza unei lumânări

Incendiul izbucnit în locuința bătrânului a distrus o anexă gospodărească din lemn. În urma incendiului a ars acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 140 mp.

"Când au ajuns la locul intervenţiei, pompierii au constatat că incendiul se manifesta generalizat la o casă ce nu era racordată la reţeaua de energie electrică. Incendiul s-a extins şi la o anexă gospodărească în care erau materiale combustibile. Pompierii au stins incendiul, iar în casă au găsit proprietarul locuinţei, un bărbat în vârstă de 73 ani, care era decedat'', a spus Irina Popa.

Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Neamț au intervenit, azi-noapte, în jurul orei 1:15, iar militarii s-au deplasat la locul solicitării cu patru autospeciale de stingere, o ambulanță SMURD si SVSU. Când au ajuns la locul intervenției, pompierii au constatat că incendiul se manifesta generalizat la o casă care nu era racordată la rețeaua de energie electrică.

Citește și: Incendiu puternic în București! Un bloc a fost cuprins de flăcări, iar autoritățile au evacuat nouă persoane - FOTO

Citește și: Incendiu de amploare în Capitală! O rulotă în care se prepara mâncare a luat foc

Citește și: Incendiu la o clădire părăsită din Bucureşti; în interior se produc mai multe explozii

Gheorghe Dincă, nemulţumit de mâncarea din arest. S-a plâns că tocana primită ar fi fost acră și a depus reclamație... Timişoara: Nouă persoane arestate preventiv şi alte 11 sub control judiciar, într-un dosar de trafic de droguri de mare ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x