Căutare Live

Un bărbat din Târgoviste a mințit că vine din Anglia, ca să fie băgat în carantină: "Îmi era foame, doamnă!!" Sărăcia l-a adus în pragul disperării

Sărăcia l-a adus pe un român în pragul disperării. Pentru că îi era foame, bărbatul din Târgoviste a mințit că vine din Anglia, ca să fie băgat în carantină, totul pentru a primi o lingură de mâncare. Omul a ajuns la Urgențe și le-a spus medicilor că s-a intors din Marea Britanie.

Un bărbat din Târgoviste a mințit că vine din Anglia, pentru că îi era foame. Foto ilustrativă

Hepta

Bărbatul nu are adăpost și le-a spus medicilor că la începutul lunii mai s-a întors din Anglia. Acela a fost momentul în care unitatea medicală a intrat în alertă, de teama coronavirusului.

Omul a ajuns într-un centru de carantină, unde a primit mâncare

Imediat, omul a fost plasat în carantină instituționalizată, pentru 14 zile, acolo unde a primit masă caldă.

Citește și: Județele din România în care nu s-a mai înregistrat niciun caz nou de Covid în ultimele 24 de ore

Ulterior, însă, s-a constatat că declaraţiile bărbatului potrivit cărora s-ar fi întors din Anglia sunt false. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte au deschis un dosar penal pe numele acestuia.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Când vor scăpa românii care vin de străinătate de cele 14 zile de stat la domiciliu? Raed Arafat, totul despre măsura au...
Parteneri
Ce este grăsimea abdominală. 4 motive care pot duce la apariția acesteia
Grăsimea abdominală, așa cum îi spune și numele, este acea grăsime care se acumulează în zona abdomenului. Cunoscută și drept grăsime viscerală, aceasta acaparează organele abdominale, printre care ficatul și intestinele. Aceasta este extrem de periculoasă pentru sănătatea noastră și poate duce la creșterea riscului de a face diabet.
Catine.ro
Ultimele știri