Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

„Vino repede, mi-am omorât nepotul” - Călăul și-a sunat rudele, imediat după crimă! Ce mărturisiri le-a făcut despre ultimele clipe din viața tânărului

Crimă şocantă, seara trecută, într-un sat din judeţul Timiş. După fapta sa, cel care i-a fost călău propriului nepot a sunat o altă rudă şi a mărturisit totul. Vă avertizăm că urmează informaţii cu un puternic impact emoţional!

Alarma s-a dat seara trecută în localitatea Pogăneşti din Timiş. Chiar bărbatul de 63 de ani şi-a sunat o rudă pentru a-i mărturisi ce s-a întâmplat.

„M-a sunat verişorul meu pe care el, criminalul, l-a sunat pe vărul meu şi i-a spus că l-a omorât. I-a spus că a venit la el şi că s-au luat şi l-a omorât, crede că l-a omorât”, a declarat sora bărbatului ucis.

Scandalul dintre unchi şi nepot ar fi fost, însă, mai vechi. Aseară, bărbatul ar fi încercat sa se apere de nepotul sau, după ce tânărul de 39 de ani ar fi intrat în curtea lui înarmat cu o rangă şi un cuţit.

„Aici stă criminalul şi la nici o sută de metri stă cumnatul meu. Ştiu că mai mergeau pe la ei, mai beau. Din câte am înţeles el a fost băut”, a spus o altă rudă a celor doi.

„Mami și tati sunt morți! Nu mă lăsa singură!” O fetiță din Pietroșani și-a găsit ambii părinți fără suflare. Prima ipoteză, terifiantă - FOTO

În încăierare, însă, tânărul a căzut secerat la pămant, într-o baltă de sânge, sfârşind chiar de propria armă albă. Unchiul său i-ar fi smuls cuţitul şi l-a înjunghiat.

Mai bine de patru ore, anchetatorii au stat la faţa locului, la casa criminalului în vârstă de 63 de ani unde s-a întâmplat totul. De aici, bărbatul va fi luat şi dus la audieri la poliţie.

De cealaltă parte, însă, şi suspectul ar mai fi avut antecedente.

„Veniți să mă luați, am omorât o femeie” Cum i-a așteptat pe polițiști militarul care a executat-o pe Mihaela în parcarea unui supermarket

„Am înţeles că o vecină de lângă casa fratelui meu a fost în tribunal. Tot aşa pentru cuţit, a ridicat cuţitul la ea, a zis că o omoară cu cuţitul”, a mărturisit sora bărbatului ucis.

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar după miezul nopţii a fost dus în arest. Astăzi va ajunge în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Riscă până la 15 anide închisoare. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz.

Recomandari