Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:50Observator Special

Un bărbat din Vaslui a băgat 20 de ardei iuți la cuptorul cu microunde! Vecinii, apel de urgență la 112! Ce s-a întâmplat

Un bărbat din Vaslui a reușit să stârnească panica după ce a băgat 20 de ardei iuți în cuptorul cu microunde! Vecinii au sunat la 112 și au cerut ajutor!

Un bărbat din Vaslui a băgat 20 de ardei iuți la cuptorul cu microunde

Un bărbat a decis să bage 20 de ardei iuți în cuptorul cu microunde, fără să anticipeze ceea ce va urma. Speriați de mirosul iritant, vecinii au ieșit speriați din apartamente.

Un echipaj de pompieri s-a deplasat imediat la fața locului pentru a vedea despre ce este vorba și descoperirea i-a uluit pe salvatori:

„S-a intervenit cu două autospeciale după ce am fost sesizați asupra faptul că în casa scării H a blocului 321 de pe strada Podurilor se simte un miros iritant, înțepător.

Un bărbat din Vaslui a băgat 20 de ardei iuți la cuptorul cu microunde! Vecinii, apel de urgență la 112! Ce s-a întâmplat

De ce nu trebuie să bagi ardei iuți la cuptorul cu microunde

În momentul când colegii meu au ajuns acolo, o parte dintre locatarii scării se autoevacuaseră. S-au făcut măsurători ale gazelor însă toate au ieșit in parametri normali.

La etajul patru, într-un apartament, au găsit sursa și anume un cetățean, proprietarul apartamentului respectiv, a pus aproximativ 20 de ardei iuți la copt în cuptorul cu microunde. Probabil întâmplarea este de râs pentru mulți dintre noi, dar credeți-mă că toți cei care erau acolo plângeau. Colegii mei au fost nevoiți să intervină cu măștile. Proprietarul era pe balcon, nici el nu mai putea să respire”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui pentru vremeanoua.ro.

Recomandari