Antena Căutare

Scene terifiante în centrul Capitalei! Un bărbat, filmat în timp ce umbla înarmat cu o sabie!  Ce a declarat în fața anchetatorilor

Scene terifiante au avut loc într-una dintre cele mai aglomerate zone din Capitală. Un bărbat  cu probleme psihice a fost filmat în timp ce umbla înarmat cu o sabie pe străzile din Centrul Istoric.

Scene terifiante au avut loc într-una dintre cele mai aglomerate zone din Capitală. Un bărbat cu probleme psihice a fost filmat în timp ce umbla înarmat cu o sabie pe străzile din Centrul Istoric.

Îngroziţi, turiştii şi trecătorii au fugit din calea tânărului de 31 de ani. O patrulă a Poliţiei Locale l-a urmărit, iar în câteva minute oamenii legii l-au pus la pământ şi l-au încătuşat. Mama lui spune că bărbatul nu şi-a luat tratamentul.

La audieri, bărbatul de 31 de ani le-a declarat anchetatorilor că avea de gând să folosească sabia împotriva mamei fostei sale iubite. Niciuna dintre femei nu există însă decât în imaginaţia lui. Se pare că problemele bărbatului sunt mai vechi şi chiar ar fi fost internat de două ori într-un spital de specialitate. Ar fi trebuit să urmeze un tratament, însă, în ultima perioadă nu şi-a luat pastilele, spune mama lui.

După audieri, bărbatul a fost internat la spitalul Obregia, din Capitală. Medicii vor stabili dacă reacţia lui a fost provocată de afecţiunea de care suferă sau de substanţe interzise.

Anunț ȘOCANT al meteorologilor! Ce se întâmplă de săptămâna viitoare în ROmânia: „E absolut ANORMAL. Oamenii trebuie să ... Mii de șoferi, revoltați! Autostrada Soarelului, brăzdată de cratere pe zeci de kilometri, înainte de 1 Mai! Cum asflate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x