Antena Căutare

Mii de șoferi, revoltați! Autostrada Soarelului, brăzdată de cratere pe zeci de kilometri, înainte de 1 Mai! Cum asflatează drumarii e halucinant

Mai sunt doar patru zile până la marele exod spre litoral, dar drumul spre distracţie trece prin gropi şi pericole. Autostrada Soarelui are zeci de kilometri de cratere, pe care drumarii au început să le acopere rudimentar: cu găleţi şi peturi tăiate cu foarfeca.

Mai sunt doar patru zile până la marele exod spre litoral, dar drumul spre distracţie trece prin gropi şi pericole. Autostrada Soarelui are zeci de kilometri de cratere, pe care drumarii au început să le acopere rudimentar: cu găleţi şi peturi tăiate cu foarfeca. Conform Companiei de Drumuri, A2 va intra în reparaţii capitale. Nu toată, ci doar o mică porţiune. Şi nu acum, ci abia la toamnă! Iar lucrările de zeci de milioane de euro vor dura, atenţie, până în 2021.

Aşa se lucrează pe Autostrada Soarelui, în România anului 2018. Dintr-o găleată veche, muncitorii aruncă smoală pe şosea. Şi folosesc un pet tăiat cu foarfeca, pentru un ultim retuş. Din loc în loc, şoferii trebuie să încetinească pt ca angajatii de la drumuri au inceput sa asfalteze autostrada. Impropriu spus sa asfalteze. Peticim. La asta ne pricepem cel mai bine noi romanii.

Doar pe o bandă pe fiecare sens se poate circula în condiţii cât de cât normale. Cele mai multe fisuri în asfalt au apărut după ninsorile din februarie şi martie. De atunci şi până acum, autorităţile n-au reuşit să repare mai nimic. data in urma cu o lunaGreu de crezut că vor face ceva în cele câteva zile, cât au mai rămas până la minivacanţa de 1 mai. Peste o sută de mii de turişti vor trece pe aici cu maşinile, estimează autorităţile. Anul trecut, pe Autostrada Soarelui au circulat între 17.000 şi 30 de mii de maşini, în fiecare zi.

Reprezentanţii Companiei de Drumuri anunţă că o lucrare amplă de asfaltare va începe abia în toamnă şi se va termina în 2021.


Scene terifiante în centrul Capitalei! Un bărbat, filmat în timp ce umbla înarmat cu o sabie!  Ce a declarat în fața anc... Vești proaste pentru mii de români! Indicele ROBOR a atins cel mai mare nivel din 2018, iar ratele vor sări în aer la cr...
Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare...
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023. Gemenii au așteptări de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor au așteptări mari de la...
Parteneri
Motivul pentru care credem în horoscop. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x