Antena Căutare

”S-a aruncat pe caldarâm direct în cap!”. Situație ULUITOARE la Spitalul de Urgență din Buzău

Momente de panică într-un spital din Buzău, unde un pacient a amenințat personalul sanitar pe care le avea în jur, inclusiv cu stativul de perfuzie. Bărbatuș, în vârstă de 64 de ani, din localitatea Mânzăleşti, a murit, în noaptea de joi spre vineri, după ce s-a aruncat de la etajul 1 al Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău.

Momente de panică într-un spital din Buzău, unde un pacient a amenințat personalul sanitar pe care le avea în jur, inclusiv cu stativul de perfuzie. Bărbatuș, în vârstă de 64 de ani, din localitatea Mânzăleşti, a murit, în noaptea de joi spre vineri, după ce s-a aruncat de la etajul 1 al Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău.

Potrivit reprezentanţilor unităţii medicale, bărbatul, care suferea de epilepsie, fusese internat în secţia Neurologie în data de 9 octombrie 2018, cu diagnosticul prezumtiv de accident vascular cerebral şi hemipareză.

Pacientul a avut o evoluţie favorabilă, însă joi a devenit uşor dezorientat şi confuz. La orele serii, el ar fi devenit agitat şi violent cu personalul medical, a primit tratament sedativ şi s-a cerut acordul familiei pentru a putea fi legat de pat, prin metoda de contenţie.

"Pentru că devenise agresiv cu personalul medical, cu acordul familiei, bărbatul a fost legat de pat, dar ulterior s-a dezlegat şi s-a aruncat de la etaj", au informat reprezentanţii SJU Buzău.

Bărbatul a reuşit, însă, să se dezlege şi a început să ameninţe personalul sanitar cu obiecte contondente pe care le avea în jur, inclusiv cu stativul de la perfuzie. La un moment dat, în criza sa, omul s-a retras în grupul sanitar de unde s-a aruncat în gol, de la etajul unu, direct în cap.

La acel moment, prin curtea spitalului trecea o Salvare şi pentru că a fost observat de medicii de pe ambulanţă, aceştia i-au acordat imediat îngrijiri medicale.

Bărbatul a fost transportat la UPU, după care a fost transferat la Terapie Intensivă, unde a fost intubat. Omul a murit după o oră.

Șeful UPU Buzău, medicul Adrian Zoican a declarat că "bărbatul s-a aruncat pe caldarâm direct în cap, acesta ajungând la UPU cu răni grave în zona craniană şi la membre şi, în ciuda manevrelor de resuscitare, nu a mai putut fi salvat."

Alocațiile majorate cu până la 80%, începând de la 1 ianuarie 2019. În ce stadiu se află proiectul de lege... Sfânta Parascheva 2018. Când începe procesiunea cu moaștele Sf Parascheva...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x