Antena Căutare

L-au prins fără declarație pe proprie răspundere și l-au amendat! S-a dus acasă și s-a spânzurat, sub ochii fratelui său: „Nu se mai putea liniști”

La nici 24 de ore după ce a fost amendat pentru că a ieșit din casă fără declarație de propria răspundere, un bărbat din Vaslui s-a spânzurat. Știa că nu avea cum să plătească amenda. A fost găsit de fratele său: „Nu se mai putea liniști”.

L-au prins fără declarație pe proprie răspundere și l-au amendat! S-a dus acasă și s-a spânzurat, sub ochii fratelui său: „Nu se mai putea liniști”
L-au prins fără declarație pe proprie răspundere și l-au amendat

O amendă de 2.000 de lei a fost la un pas să ia o viață, la Vaslui. Un bărbat, în vârstă de 53 de ani, a încercat să se sinucidă în curtea casei sale, la nici 24 de ore după ce fusese prins de polițiști, pe stradă, fără declarație pe proprie răspundere.

În noaptea de 21-22 aprilie, o voce disperată cerea ajutor la 112. Își găsise fratele spânzurat, după o magazie din curtea casei în care locuiau împreună.

Până să ajungă echipajul medical, bărbatul a tăiat ștreangul și i-a făcut masaj cardiac fratelui său.

Citește și:

Au fugit din România ca să facă bani în Germania. Patru femei descriu „infernul sparanghelului”: „Ne țin ca-n boscheți. Nu avem apă, nimic!”

După 20 de minute de masaj cardiac, la lumina lanternelor, inima vasluianului a reînceput să bată. Fratele său a dezvăluit echipajelor sosite la faţa locului că acesta suferise un şoc după ce, cu o zi înainte, a primit o amendă de 2.000 de lei.

Cei doi frați trăiau împreună și aveau probleme financiare. Din momentul în care a primit amenda, bărbatul nu a mai avut liniște.

Cu câteva minute înainte de a încerca să se sinucidă, vasluianul i-a spus fratelui său că iese „în curte să se mai plimbe, să se liniștească, pentru că nu poate să adoarmă”.

Citește și:

Care sunt efectele secundare ale vaccinului anti-coronavirus. Simeon, primul om imunizat, a rupt tăcerea: „Au durat câteva zile”

La scurt timp, a fost găsit în ştreang, după magazia de lângă locuinţă.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui au confirmat că în data de 20 aprilie, bărbatul de 53 de ani a fost sancţionat contravenţional cu 2.000 de lei pentru încălcarea restricţiilor privind circulaţia.

Citește și:

În organismul tinerilor, COVID-19 se transformă! Un nou simptom mortal a fost descoperit în ultimele săptămâni: „Nu era normal ca cei sub 40 de ani să pățească asta”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Un prieten a luat în glumă acest virus. Glumea pe seama celor care purtau mască. Până când tatăl său a murit!" Pov... Proiect de lege: Fiecare român primește gratis 30 de măști de protecție. Cât ar putea costa o bucată, după 15 mai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x