Antena Căutare

Monstru, nu tată! Un bărbat și-a abuzat fiica de 20 de ani, după ce s-a îmbătat criță. Bărbatul a profitat de faptul că soția nu era acasă

Un bărbat dintr-o localitate din Iași și-a abuzat fiica în timp ce soția lui era plecată de acasă. Cu doar câteva zile înainte, el fusese prins beat la volan.

Monstru, nu tată! Un bărbat și-a abuzat fiica de 20 de ani, după ce s-a îmbătat criță. Bărbatul a profitat de faptul că soția nu era acasă
Un bărbat și-a abuzat fiica de 20 de ani, după ce s-a îmbătat criță

Bărbatul, care este din satul Săveni, comuna Gropnița, era cercetat penal pentru că și-ar fi violat fiica în vârstă de 20 de ani, după o beție cruntă, din care spune că nu-și mai amintește nimic.

Petrică Horlescu a ajuns acasă, în noaptea de 28 spre 29 noiembrie beat criță. Pentru că soția lui nu era acasă, acesta a dat buzna peste fiica lui, în vârstă de 20 de ani, pe care a lovit-o și a violat-o.

Tânăra i-a povestit apoi îngrozită totul mamei, iar aceasta a anunţat imediat Poliţia. ”În noaptea de 28 spre 29 noiembrie, numitul H.P., prin constrângere şi folosirea forţei, a întreţinut mai multe raporturi sexuale neconsimţite cu fiica sa majoră, în imobilul unde locuiau împreună. Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Hârlău a admis propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a inculpatului”, se arată în rechizitoriul Parche­tului Hârlău, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Horlescu fusese prins cu zâteva zile înainte băut la volan de către poliţişti, prin comuna Gropniţa. Acesta a fost testat cu alcooltestul, şi se afla sub influenţa alcoolului, având un nivel peste limita legală. ”Din probatoriul administrat până la acest moment procesual, rezultă suspiciunea rezo­nabilă că în noaptea de 24 noiembrie, orele 23.25, numitul H.P. a fost depistat în trafic, pe DJ 292, în comuna Grop­niţa, în timp ce conducea auto­turismul marca Skoda aflân­du-se sub influenţa alcoolului, respectiv 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, conform testului cu aparatul marca Drager Arze 0505”, mai arată procurorii.

Cutremur în România, joi dimineață. Este al doilea seism produs în doar câteva ore ... Gest nebunesc al unui client nervos! Bărbatul i-a pus pistolul la cap unui agent de pază. Ce se întâmplă, acum, cu agres...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x