Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Un bebeluș a murit după ce mama lui a încercat să nască acasă, în secret. Femeia și-a ascuns sarcina până în ultima clipă

Un caz revoltător a avut loc într-o comună din județul Botoșani, unde o adolescentă în vârstă de 16 ani și-a ascuns sarcina până în ultima clipă, iar apoi a născut acasă. Din păcate, însă, mama fetei a alertat Ambulanța prea târziu, iar micuțul a murit asfixiat.

Un bebeluș a murit după ce mama lui a încercat să nască acasă, în secret. Femeia și-a ascuns sarcina până în ultima clipă

Cazul revoltător a avut loc în comuna Hlipiceni, județul Botoșani, unde o adolescentă în vârstă de 16 ani nu a spus nimănui că e însărcinată. La sfârșitul săptămânii trecute, însă, ea a încercat să nască pe ascuns. Mama fetei, însă, a surprins-o și a alertat Ambulanța.

Până să ajungă echipajul medical, ea a fost ajutată, telefonic, de medicul din dispecerat, să-și ajute fiica la naștere.

Sunt o minune! Te-ai întrebat vreodată ce se întâmplă în corpul unui bebeluş în prima oră de viaţă?

Din păcate, însă, bebelușul a murit până la sosirea Ambulanței.

O tânără de 21 de ani a născut un bebeluș cu două capete și trei mâini. Părinții sunt convinși că sunt pedepsiți pentru păcatele comise: „Nu știu de ce...””

Ulterior, aceasta a fost transportată la Urgenţe, pentru a primi îngrijiri de specialitate, între timp fiind anunţată şi Poliţia, care a demarat cercetări pentru a stabili cauzele morţii bebeluşului. Potrivit mamei, tânăra are un iubit de 24 de ani.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro