Antena Căutare

Un camion a facut ravagii pe DN1, dupa ce soferului i s-a facut rau la volan

Soferul unui camion a trecut de doua ori pe langa moarte aseara, pe DN 1. Omului i s-a facut rau la volan si a pierdut imediat controlul. Masina de mare tonaj a maturat mai multe autoturisme parcate la marginea soselei si s-a oprit, intr-un final, in gospodaria unui localnic.

Scapat de sub control, camionul a distrus totul in cale in timp ce soferul inconstient a devenit doar un simplu pasager. Barbatul nu si-a revenit nici in momentul in care masina a trecut printr-un gard si s-a oprit intr-un adapost de animale.

Cu ajutorul catorva vecini, proprietarii gospodariei au incercat sa-i sara omului in ajutor. Soferul era insa blocat in cabina si a fost pus pe targa doar dupa interventia unui echipaj de la descarcerare.

Soferul camionului a fost singura victima a accidentului. Propirerarii masinilor lovite, in schimb, au rasuflat usurati cand au vazut pagubele. Unul dintre ei tocmai parcase in fata unui magazin, unde a intrat sa cumpere cateva alimente.

Din cauza accidentului, traficul in zona a fost blocat timp de o ora. Soferul a ramas internat in spital, unde medicii incearca sa afle ce anume l-a facut sa-si piarda cunostinta.

foto: Intact Images

Restrictii de trafic in Capitala, joi, pentru Ziua Armatei si inaugurarea Piatetei Regelui... Actorul Serban Ionescu va primi un ajutor de 15.000 de lei de la Guvern...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x