Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Un clujean a vrut să se răzbune pe fost soție și a dat foc apartamentului! La scurt timp, din bloc au început să iasă vecinii

Un apartament invadat de fum a semănat spaimă printre locatari, care au crezut la început că s-a produs o explozie. Intervenţia rapidă a pompierilor i-a scăpat pe oameni de pericol,

Un apartament invadat de fum a semănat spaimă printre locatari, care au crezut la început că s-a produs o explozie. Intervenţia rapidă a pompierilor i-a scăpat pe oameni de pericol, pentru că flăcările nu s-au extins. În spatele incendiului este însă o poveste uluitoare.

Locuinţa era mărul discordiei dintre doi foşti soţi, iar bărbatul i-ar fi dat foc acum, acesta este de negăsit.

Femeia este convinsă că fostul soţ a vrut să se răzbune. Cei doi erau divorţaţi de şase ani, dar acum au avut procesul de partaj. Când a aflat că l-a pierdut şi că trebuie să părăsească apartamentul, bărbatul s-ar fi enervat din cale afară.

Speriaţi de fumul dens care ieşea din apartament, locatarii au alertat autorităţile. Din fericire, nimeni nu fost rănit, iar pompierii au reuşit să stingă focul înainte să se extindă la apartamentele din vecinătate. Acum, poliţiştii sunt pe urmele incendiatorului. Individul este cunoscut pentru comportamentul violent.

Recomandari