Antena Căutare

Un copil de 11 ani a ajuns la spital cu mâna ruptă, după ce a fost bătut de colegi, într-o pauză! Cum a reacționat profesoara puștiului

Un copil în vârstă de 11 ani, din Cluj, a ajuns la spital cu mâna ruptă, după ce a fost bătut cu bestialitate de colegii de clasă.

Un copil în vârstă de 11 ani, din Cluj, a ajuns la spital cu mâna ruptă, după ce a fost bătut cu bestialitate de colegii de clasă.

Dacă mai întâi copilul a fost umilit de ceilalți, ulterior batjocura s-a transformat în bătaie. Totul s-a petrecut la școală, într-o pauză, iar părinții copilului spun că nu este prima dată când se întâmplă asta.

Citește și: Copil bătut și terorizat chiar de colegii lui. „Noaptea se trezește plângând, visând că este bătut”

Incidentul s-a produs în Viișoara, județul Cluj, însă, cadrele didactice au decis să ignore plângerile făcute de părinți.

Când a ajuns acasă mușcat de umăr și cu mâna ruptă, băiatul în vârstă de 11 ani i-a povestit surorii ce s-a întâmplat. Aceasta s-a dus să stea de vorbă cu diriginta clasei, însă, anunță Antena 3, a primit un răspuns halucinant din partea doamnei profesor: ”Dacă nu mi-am rupt eu mâna, nu este o problemă”.

Citește și: Și-au ucis copilul de nouă luni în bătaie. Pedeapsa pe care o riscă cei doi părinți

De asemenea, părinții altor copii se plâng că și copiii lor au fost victime, însă nu au depus nicio reclamație de teamă că cei mici vor fi taxaţi la note de profesori.

Mario Iorgulescu, implicat și în alte accidente înainte de cel în care a pierit Dani Vicol! Tânărul a făcut praf mașini ... Administratorul judiciar al ELCEN: Situaţie dramatică în sistemul de termoficare; 1,3 miliarde litri/lună - pierderile d...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x