Antena Căutare

„Sunt un polițist fericit!”. Ionuț a primit un cadou special, de Ziua Copilului! A fost om al legii, pentru o zi! VIDEO

Un copil din Rădăuți care își dorește să devină polițist a primit un cadou special, de Ziua Copilului – a devenit om al legii, pentru o zi.  

Luni, 1 iunie, de Ziua Copilului, Ionuţ a fost vizitat de poliţişti şi de voluntarii centrului care i-au adus cadouri, printre care o uniformă de poliţist şi o maşină de intervenţie.

Ionuţ are nouă ani și jumătate și, în ciuda dificultăţilor materiale cu care se confruntă familia sa, are rezultate bune la învăţătură.

Ionuţ, sora şi fratele său sunt beneficiari ai Centrului Social Maria Ward Rădăuţi. Primesc mâncare şi sunt sprijiniţi să înveţe ca să-şi vadă visele transformate în realitate.

Juri pe verde că nu ți le mai amintești?! Jocurile copilăriei sunt aici! De la ”Lapte Gros” până la ”Cornete”, de la ”Baba Oarba” până la ”Adevăr sau Provocare”

Reprezentanţii Centrului le-au spus poliţiştilor din Suceava povestea lui Ionuţ şi, de Ziua Copilului, oamenii legii au pus mână de la mână ca să-i facă o surpriză. Au făcut cumpărături şi s-au dus în vizită la familia lui.

Ionuţ a primit prima sa uniformă de poliţist. A mai primit primele seturi de cătuşe, primele pistoale, prima sa maşină de poliţie - toate de jucărie. Cadouri au primit şi fraţii lui Ionuţ.

În plus, copilul s-a urcat în maşina de intervenţie a poliţiştilor şi a participat la prima sa „misiune”. Urmăriți clipul de mai sus din „Observator”.

Când ar urma să dispară noul coronavirus, în România! Doctorul Virgil Musta: „Cel obișnuit produce epidemii până în acea... Promisiune pentru românii care au ieșit la pensie în străinătate, de la ministrul Muncii! Ce ar urma să se schimbe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x