„Sunt un polițist fericit!”. Ionuț a primit un cadou special, de Ziua Copilului! A fost om al legii, pentru o zi! VIDEO

Un copil din Rădăuți care își dorește să devină polițist a primit un cadou special, de Ziua Copilului – a devenit om al legii, pentru o zi.  

Luni, 1 iunie, de Ziua Copilului, Ionuţ a fost vizitat de poliţişti şi de voluntarii centrului care i-au adus cadouri, printre care o uniformă de poliţist şi o maşină de intervenţie.

Ionuţ are nouă ani și jumătate și, în ciuda dificultăţilor materiale cu care se confruntă familia sa, are rezultate bune la învăţătură.

Ionuţ, sora şi fratele său sunt beneficiari ai Centrului Social Maria Ward Rădăuţi. Primesc mâncare şi sunt sprijiniţi să înveţe ca să-şi vadă visele transformate în realitate.

Juri pe verde că nu ți le mai amintești?! Jocurile copilăriei sunt aici! De la ”Lapte Gros” până la ”Cornete”, de la ”Baba Oarba” până la ”Adevăr sau Provocare”

Reprezentanţii Centrului le-au spus poliţiştilor din Suceava povestea lui Ionuţ şi, de Ziua Copilului, oamenii legii au pus mână de la mână ca să-i facă o surpriză. Au făcut cumpărături şi s-au dus în vizită la familia lui.

Ionuţ a primit prima sa uniformă de poliţist. A mai primit primele seturi de cătuşe, primele pistoale, prima sa maşină de poliţie - toate de jucărie. Cadouri au primit şi fraţii lui Ionuţ.

În plus, copilul s-a urcat în maşina de intervenţie a poliţiştilor şi a participat la prima sa „misiune”. Urmăriți clipul de mai sus din „Observator”.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri