„Sunt un polițist fericit!”. Ionuț a primit un cadou special, de Ziua Copilului! A fost om al legii, pentru o zi! VIDEO

Un copil din Rădăuți care își dorește să devină polițist a primit un cadou special, de Ziua Copilului – a devenit om al legii, pentru o zi.  

Luni, 1 iunie, de Ziua Copilului, Ionuţ a fost vizitat de poliţişti şi de voluntarii centrului care i-au adus cadouri, printre care o uniformă de poliţist şi o maşină de intervenţie.

Ionuţ are nouă ani și jumătate și, în ciuda dificultăţilor materiale cu care se confruntă familia sa, are rezultate bune la învăţătură.

Ionuţ, sora şi fratele său sunt beneficiari ai Centrului Social Maria Ward Rădăuţi. Primesc mâncare şi sunt sprijiniţi să înveţe ca să-şi vadă visele transformate în realitate.

Juri pe verde că nu ți le mai amintești?! Jocurile copilăriei sunt aici! De la ”Lapte Gros” până la ”Cornete”, de la ”Baba Oarba” până la ”Adevăr sau Provocare”

Reprezentanţii Centrului le-au spus poliţiştilor din Suceava povestea lui Ionuţ şi, de Ziua Copilului, oamenii legii au pus mână de la mână ca să-i facă o surpriză. Au făcut cumpărături şi s-au dus în vizită la familia lui.

Ionuţ a primit prima sa uniformă de poliţist. A mai primit primele seturi de cătuşe, primele pistoale, prima sa maşină de poliţie - toate de jucărie. Cadouri au primit şi fraţii lui Ionuţ.

În plus, copilul s-a urcat în maşina de intervenţie a poliţiştilor şi a participat la prima sa „misiune”. Urmăriți clipul de mai sus din „Observator”.

Curățarea corectă a tenului. Cum să alegi produsul potrivit tipului tău de ten
Curățarea corectă a tenului ar trebui să se facă în fucție de nevoile pe care pielea...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021. Taurii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021 aduce multe schimbări în viața nativilor din zodiac....
Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Trei nativi vor fi puși la încercare pe parcursul zilei de astăzi. Trei zodii vor fi ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. Printre acestea se numără nativii din zodia Taurului, din zodia Racului și din zodia Scorpionului. Acești trei nativi vor fi nevoiți să învețe cum să-și depășească problemele cu grație și răbdare.
Catine.ro
Ultimele știri