Antena Căutare

Un corespondent Observator trimis în Israel a primit o surpriză care i-a adus lacrimi în ochi în timpul transmisiunii directe

Cristi Popovici a vorbit în direct la Observator despre situația ostaticilor și ofensiva Israelului. Trimisul special în Israel a fost invitat de prezentatorii Observator să mai rămână puțin în direct după ce și-a încheiat transmisiunea. Motivul a fost un mesaj surpriză de ziua lui de naștere.

Cristi Popovici, în lacrimi, colaj Galerie
Cristi Popovici, trimisul special Observator în Israel, a primit o surpriză de ziua lui de naștere | Observator

Cristi Popovici și Andrei Feraru sunt actualmente trimișii speciali în Israel care oferă detalii din mijlocul războiului dintre Israel şi gruparea HAMAS. Colegii Observator nu au uitat de ziua de naștere a lui Cristi Popovici și i-au făcut o surpriză în timpul transmisiunii.

„Știm că este o situație tensionată acolo, așa că vă mulțumim pentru toate transmisiunile”, a spus Valentin Butnaru.

Citește și: Ce spune Raed Arafat, la origine palestinian, despre conflictul armat din Israel. Declarațiile la cald despre situația tragică

Cristi Popovici, trimisul special Observator în Israel, a primit o surpriză emoționantă de ziua lui

„Astăzi, Cristi, o să vă rugăm să mai rămâneți puțin cu noi. Sper că ne auzi în continuare și este foarte important să ne auzi”, a spus Olivia Păunescu.

„Astăzi, chiar în mijlocul războiului, chiar în mijlocul pericolului, tot este ziua ta! Este ziua lui Cristi Popovici și vrem să-i spunem La mulți ani și noi cei de acasă. Cei care vă așteptăm să vă strângem în brațe în siguranță”, a spus Valentin Butnaru.

„De ziua ta vrem să auzi altceva în afara alarmelor de bombardamente”, a spus Olivia Păunescu.

Colegii lui Cristi Popovici i-au oferit ocazia corespondentului de a asculta un mesaj de la fiica lui, cu ocazia aniversării petrecute departe de familie.

Rebeca i-a transmis un mesaj emoționant tatălui săi, neuitând să-i spună cât de mândră este de el:

„La mulți ani, tati! Sunt mândră de tine! Te iubesc și abia aștept să ajungi acasă! Eu cu mami te iubim!”, s-a auzit spând Rebeca, fiica lui Cristi Popovici.

Surpriza a adus lacrimi în ochii corespondentului din Israel:

„Mulțumesc din suflet! Să ne vedem cu bine peste câteva zile”, a spus Cristi Popovici.

Citește și: Carmen Harra, predicții în plin război în Israel: "O karmă globală". Previziunile grele ale clarvăzătoarei: "Ne bate la ușă"

Observator, Antena 1, transmite LIVE, în toate jurnalele, din mijlocul războiului dintre Israel şi gruparea HAMAS

În urmă cu două săptămâni, echipa Observator a filmat imagini șocante în oraşul Ashkelon, aflat sub asediul rachetelor Hamas. În momentul unei relatări LIVE, jurnaliștii au fost sfătuiți să se adăpostească într-un buncăr din cauza tirurilor de rachete. Sunt imagini teribile în întreaga ţară.

„Au fost atacuri intense și în noaptea trecută. Alarmele au sunat toată noaptea în special în orașele de lângă Fâșia Gaza. Se fac coridoare de evacuare a civililor, cere și ONU acest lucru. Este foarte important timpul pe care îl ai la dispoziție în funcție de oraș și cât de aproape ești de granița cu Gaza pentru a merge să te adăpostești într-un buncăr.

Sunt adăposturi și pe stradă în orașele din sud, ieri ne-am adăpostit undeva lângă gară, unde există adăposturi pentru cei care sunt în stații în momentul în care încep atacurile. Ai la dispoziție de exemplu 30 de secunde de când ai auzit alarma să mergi spre adăpost și cu cât te duci spre graniță timpul scade. 10 secunde au făcut diferența ieri pentru un jurnalist italian care a scăpat cu viață.

La 10 secunde după ce a intrat în hotel, o rachetă a căzut chiar lângă mașina lui. Noi continuăm să ne apropiem de linia frontului și vom reveni cu informații în toate edițiile Observator” - Bianca Iacob, trimis special Observator în Israel.

Mai multe informații despre războiul din Israel puteți citi pe https://observatornews.ro/.

Natașa Raab a murit. Actrița „Coana Chiva” s-a stins din viață la 70 de ani după o luptă cu o boală gravă care i-a măcin... Vine iarna! Pregătirea autoturismului din timp este esențială. Ce este de făcut și ce nu trebuie să scapi din vedere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x