Antena Căutare

Un director de școală a făcut o descoperire neașteptată în tomberonul instituției. Ce a ieșit de lângă gunoaie

Un director de școală din SUA a avut parte de o exeperiență neplăcută la serviciu. Când voia să deschidă tomberonul din curtea instituției, un urs a sărit de acolo.

Colaj cu un urs
Un director de școală a făcut o descoperire neașteptată în tomberonul instituției | Facebook

James Marsh, directorul unei școli primare din Virginia de Vest, a trăit spaima vieții lui. Când a deblocat tomberonul de gunoi din curtea școlii, un urs negru a sărit din interior. Preț de o clipă, bărbatul și animalul au stat față în față. Camerele de supraveghere au surprins momentul.

După ce a deblocat tomberonul de gunoi al școlii, James Marsh s-a trezit față în față cu un urs negru de mari dimensiuni blocat în container, dar din fericire nimeni nu a pățit nimic.

Citește și: O femeie a găsit un bilețel într-o sticlă, care a plutit pe ocean timp de 10 ani. Ce scria pe hârtie

Un director a găsit un urs în tomberonul școlii

În imaginile distribuite de Nicholas County Board of Education pe Facebook se observă cum directorul și ursul o iau amândoi la fugă în direcții opuse, din fericire. Se pare că ursul a fost la fel de speriat precum omul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce a povestit directorul, după experiența înspăimântătoare

„Cine spune că directorii de școli nu merită un salariu de ris?", se arată în descrierea videoclipului. Întâlnirea cu ursul a avut loc pe 1 mai 2023, la ora 7:16, în fața școlii primare Zela.

„A fost o mare surpriză. Nu mă așteptam la asta", a declarat ulterior Marsh pentru WSAZ 3 „Nu te aștepți să vezi așa ceva în gunoi”, a spus directorul.

Întâlnirea cu ursul a fost o premieră pentru Marsh. „Nu am mai fost atât de aproape de un urs și mă îndoiesc că mulți oameni au fost", a spus directorul.

„Nici măcar nu am apucat să deschid capacul", a adăugat el. „A ieșit pur și simplu de acolo ca un sac de plastic. A scos un mârâit sau un răget destul de puternic, de fapt, iar acesta a fost cel mai intimidant lucru din tot evenimentul".

Citește și: Un bărbat a ajuns acasă și a mers să-și vadă câinele, însă altceva se afla în patul patrupedului. Ce era în locuință

Marsh a spus că elevii săi au avut câteva sfaturi pentru el pentru data viitoare când se va trezi cu un urs în față:. "Câteva fetițe mi-au spus că, atunci când vezi un urs, nu trebuie să fugi", a precizat el.

Potrivit lui Marsh, filmarea întâlnirii sale cu ursul a devenit virală printre elevii săi de la Școala Primară Zela. "Elevii de la școală au vrut să vadă înregistrarea și le-am arătat-o tuturor", a spus el.

Mulți dintre elevi au râs de întâmplare însă directorul nu a fost atât de amuzat de incident, ba chiar a povestit că a trăit o spaimă imensă.

„Cred că amândoi am fost la fel de speriați", a spus Marsh, referindu-se la urs. "Când ești atât de aproape, nu par atât de prietenoși".

Școlile din România iau măsuri drastice în urma atacurilor din Serbia! Acestea urmează să fie implementate în curând... Momentul în care un bebeluș a fost salvat la limită de un trecător după ce căruțul se rostogolise printre mașini...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x