Antena Căutare

Revoltător! Un fals medic oftalmolog ar fi operat pacienți timp de zece ani! Ce spune Ministerul Sănătății 

Cazul falsului medic Matteo Politi continuă să scoată la iveală detalii teribile. Mai exact, se pare că un fals medic oftalmolog ar fi operat ani de zile pacienți la Spitalul CFR din Cluj. 

Cazul falsului medic Matteo Politi continuă să scoată la iveală detalii teribile. Mai exact, se pare că un fals medic oftalmolog ar fi operat ani de zile pacienți la Spitalul CFR din Cluj.

Deputatul Emanuel Ungureanu, vicepreședinte al Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților susține că medicul Crina Melania Nistor ar fi operat ani de zile pacienți, deși ea deține diploma de medic oftalmolog din 2018.

Încă un medic fals a fost descoperit în București! Unde era angajat și cum a fost depistat

Acesta a declarat că există numeroase informații potrivit cărora medicul Crina Melania Nistor ar fi operat ca mâna întâi ori ca mâna a doua și cu ani în urmă, pe când era specializată doar pe medicina de familie. De asemenea, Emanuel Ungureanu mai spune că are indicii foarte clare că ea nu a practicat niciodată nici măcar medicina de familie şi că cele 3 cabinete de medicină de familie pe care le frecventa ea erau doar mijloace de racolare a pacienţilor pe care îi trimitea să fie operaţi de soţul ei, Matius Cristian Nistor, conform Adevărul.ro.

În urma acestor declarații, Ministerul Sănătății a solicitat Direcției de Sănătate Publice din Cluj să demareze o anchetă. Primele informații au arătat că medicul avea diplomă de medic de familie din 2014, iar pe cea de oftalmolog din 2018.

Caraş-Severin: 18 persoane audiate în urma unor percheziţii pentru destructurarea unei grupări care făcea contrabandă cu... A băut șase energizante pe zi, iar efectele sunt devastatoare! Semnalul de alarmă tras de un bărbat: ”Bei astfel de băut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x