Antena Căutare

Un ieșean l-a împușcat pe tatăl iubitei sale, după ce femeia a refuzat să plece cu el la muncă, în străinătate: „Era plin de sânge și s-a prăbușit”

Un bărbat din judeţul Iaşi se află internat la Terapie Intensivă, după ce a fost împuşcat de trei ori de iubitul fiicei sale! Individul de 32 de ani venise să o convingă pe femeie să nu plece la muncă în străinătate, dar nu a avut succes. Aşa că a scos pistolul şi a tras.

Un bărbat din judeţul Iaşi se află internat la Terapie Intensivă, după ce a fost împuşcat de trei ori de iubitul fiicei sale! Individul de 32 de ani venise să o convingă pe femeie să nu plece la muncă în străinătate, dar nu a avut succes. Aşa că a scos pistolul şi a tras. A plecat, mai apoi, la casa unui cunoscut. Iniţial, a încercat să-i omoare soţia şi fiica de două luni. Nu a reuşit. În schimb, l-a împuşcat în picior pe cel pe care îl vâna. Ulterior, a încercat să fugă în Republica Moldova.

Liniştea serii a fost spulberată aseară când bărbatul de 32 de ani a pornit o adevărată vânătoare prin sat. Prima oprire a fost la poarta familiei iubitei sale. Acolo, cu arma în mână, bărbatul a încercat să o convingă pe tânără să nu plece la muncă în Germania.

Trei gloanţe l-au nimerit pe tatăl fetei. Bărbatul de 50 de ani a reuşit să fugă, dar s-a prăbuşit în uşa casei sub privirile îngrozita ale mamei, soţiei şi fiicei sale.

Între timp, agresorul a plecat. S-a oprit câteva uliţe mai încolo, la poarta unui cunoscut cu care mai avusese altercaţii. Şi doar o minune a făcut ca gloanţele pe care le-a tras să nu le atingă pe soţia respectivului şi pe fetiţa ei nou-născută.

Cele două victime împuşcate au ajuns la spital. Bărbatul de 50 de ani a fost de urgenţă dus în sala de operaţie. Medicii s-au luptat ore în şir să-i salveze viaţa.

În momentul de față, pacientul este intubat, ventilat mecanic, în stare stabilă, în Secția de Terapie Intensivă.

Prins în timp ce încerca să traverseze granița spre Republica Moldva

Dupa ce i-a împușcat pe cei doi bărbați, tânărul a încercat să fugă, a fost prins de polițiștii de frontieră în timp ce încerca să treacă granița spre Republica Moldova, după care a fost adus la audieri.

Agresorul nu este la prima întâlnire cu magistraţii. Pe numele lui există deja o condamnare, în primă instanţă, la şase ani de închisoare pentru trafic de ţigări. Acum pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru tentativă de omor, vătămare corporală gravă şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiei. Pentru fapta lui bărbatul riscă sa petreacă ani buni în spatele gratiilor. Între timp poliţiştii înceracă să găsească arma pe care a folosit-o individul. Armă despre care acesta susţine că ar fi aruncat-o în apele râului Prut.

Cazul ”Sorina” - Procurorul general cere Tribunalului Mehedinţi să dispună interzicerea părăsirii teritoriului României ... Tanti Ana e de neclintit! Bătrâna a rămas singura locatară a unui bloc abandonat din județul Hunedoara: „Fata îmi aduce ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x