Antena Căutare

Un incendiu a cuprins un cinematograf dezafectat din Cluj-Napoca

Locatarii catorva blocuri din jurul unui cinematograf dezafectat din Cluj-Napoca au trecut prin clipe de cosmar. Sala de cinema a luat foc si un nor gros de fum a acoperit tot cartierul. Flacarile puteau cuprinde si cladirile din jur. Mai bine de patru ore au muncit pompierii sa stinga focul.

Speriati de flacarile inalte de cativa metri, dar si de norul de fum care se ridica deasupra fostului cinematograf, locatarii au sunat imediat la 112. Localnici spun ca incendiul a fost provocat de oamenii strazii care se adaposteau in cinematograf.

Pompierii s-au chinuit minute bune sa doboare usa de fier de la intrare, care trebuia sa-i tina afara pe oamenii strazii.

Mai bine de patru ore s-au chinuit pompierii sa stinga incendiul. Nu a fost prima data cand se lupta cu flacarile in fosta sala de cinema. Fostul cinematograf a mai luat foc in vara anului trecut. Atunci, incendiul a fost provocat de oamenii fara adapost.

Update: Pagubele jafului de bijuterii din Bacau depasesc jumatate de milion de euro. Hotii nu au fost gasiti... Bacau: O femeie a fost omorata in bataie de concubinul ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x