Antena Căutare

Update: Pagubele jafului de bijuterii din Bacau depasesc jumatate de milion de euro. Hotii nu au fost gasiti

Jaf in plina zi intr-un centru comercial din Bacau. Hotii au pradat doua magazine de bijuterii de unde au plecat cu aproape 15 kilograme de aur. Marfa lasata peste noapte in vitrine le-a luat ochii hotilor si in lipsa sistemelor de alarma au actionat nestingheriti. Politia nu le-a dat de urma, iar patronii au ramas cu paguba de peste o jumatate de milion de euro.

Jaful i-a surprins chiar pe patronii celor doua magazine de bijuterii calcate de hoti. Desi aveau in vitrine marfa de sute de mii de euro, nu si-au instalat o alarma pe seif si nici camere de supraveghere. Au avut doar un sistem pe baza de senzori, care, ghinion, nu a functionat.

Un reprezentant al firmei de paza a explicat motivul: “Nu s-a putut declansa alarma din cauza faptului ca senzorul care poate sa faca actiunea in sine era obturat”. De reclama unei alte firme, montata la intrarea in complexul comercial, acum cateva zile. Asa ca hotii au actionat nestingheriti.

Au mai avut un aliat: mall-ul nu are paza umana pe timpul noptii, motiv pentru care alti patroni si-au luat masuri de securitate suplimentare. Chiar si asa, au tras o sperietura zdravana.

Pentru a evita camerele de supraveghere si declansarea unei alarme ascunse, hotii au ales doar magazinele unde marfa ii ademenea din vitrine.

Hotii ar fi plecat acasa cu 15 kilograme de bijuterii din aur. Anchetatorii inca inventariaza pagubele si cauta suspectii. Numarul lor este inca necunoscut.

Cele doua magazine din centrul Bacaului ar fi fost pagubite cu peste 2,5 milioane de lei, adica mai mult de jumatate de milion de euro.

sursa foto: gemistry.com

Intr-un sat din Dolj, clopotul din biserica e pazit cu sistem de alarma... Un incendiu a cuprins un cinematograf dezafectat din Cluj-Napoca ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x