Căutare Live

Pericol de moarte pe calea ferată în România! Un moment ce ar fi putut fi catastrofal, filmat de un șofer – VIDEO

Un incident periculos ce ar fi putut avea consecințe catastrofale a fost filmat la o trecere de cale ferată. Din cauza unor bariere defecte, s-ar fi putut petrece o tragedie. 

Un incident periculos ce ar fi putut avea consecințe catastrofale a fost filmat la o trecere de cale ferată. Din cauza unor bariere defecte, s-ar fi putut petrece o tragedie.

Barierele s-au defectat pe cea mai circulată şosea din nordul Capitalei, iar un şofer a filmat cum trenul trece chiar prin faţa coloanei de maşini. Totul, după ce un autoturism a agăţat mecanismul de semnalizare.

CFR dă vina pe şoferi pentru problema care se repetă periodic. La rândul lor, aceştia acuză Compania că nu găseşte soluţii pentru a le proteja vieţile.

În jurul orei 20.30, semnalele luminoase au anunțat trecerea trenului. Din cauza aglomerației, mai multe autoturisme au fost surprinse între bariere. Șoferii au încercat să treacă în zona de siguranță, dar unul dintre ei a lovit bariera și a defectat întreaga instalaţie. A urmat haos pe şosea. Mii de oameni au traversat linia ferată, fără să ştie când va veni următorul tren.

Incidente similare au loc săptămânal, când traficul infernal îi prinde pe şoferi pe linia ferată. Mulţi reuşesc în ultimul moment să iasă din zona periculoasă. Nicio autoritate nu vine cu o soluţie.

În urmă cu două săptămâni, la Hunedoara, şi alţi şoferi au fost puşi în pericol de moarte, după ce semnalele luminoase s-au defectat. Un tren a trecut chiar prin faţa unei maşini.

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus din „Observator”.

34 de ani de la Cernobîl. Imaginile gloriei din Pripiat, orașul în care s-a construit centrala morții. Așa arăta înainte... Accident ȘOCANT! Tânără căzută pe geamul autobuzului! Cum s-a întâmplat...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri