Antena Căutare

Un jandarm din Timis, prins in timp ce jefuia trei cetateni pakistanezi

Un jandarm din Timis a gasit o metoda neortodoxa, ca sa-si petreaca timpul liber. Militarul a fost prins in flagrant chiar in timp ce, impreuna cu un amic, jefuia trei cetateni pakistanezi intr-o pensiune. Cei doi talhari sunt acum retinuti si urmeaza sa ajunga in fata judecatorilor pentru mandat. Jandarmul si-a dat demisia chiar azi dimineata.

Nopatea trecuta, intr-o pensiune din Timisoara, doi indivizi au dat navala in receptie. Sunt politisti si au venit in control – asta i-au spus receptionerei, dupa care si-au continuat drumul direct spre una dintre camere. Imediat, receptionera a pus mana pe telefon si a sunat la 112.

Astfel au patruns intr-o camera in care erau trei cetateni de nationalitate pakistaneza unde, folosindu-se de amenintari cu acte de violenta, au incercat sa-i deposedeze de banii si bunuri le pe care le aveau asupra lor. Cum cei trei cetateni nu aveau bani, cei doi talhari au vrut sa le ia telefoanele mobile.

Unul dintre cei doi suspecti avea asupra sa o arma de tip air soft.

Politistii au raspuns imediat apelului receptionerei si i-au prins ce cei doi atacatori in pensiune. Nu mica le-a fost mirarea cand, la cercetari, politistii au descoperit ca unul dintre atacatori era chiar un jandarm. Tanarul de 25 de ani lucreaza din 2006 la Gruparea Mobila de Jandarmi din Timisoara din 2006. Este chiar sportiv de performanta.

Cei trei cetateni pakistanezi atacati aveau forme legale de sedere in Romania. Ei erau inregistrati la Centrul de Tranzit in Regim de Urgenta pentru Refugiati.

Acum jandarmul si amicul sau sunt retinuti si vor fi dusi la mandat. Cei doi sunt acum cercetati pentru talharie si urzurpare de calitati oficiale.

sursa foto: jandarmeriaromana.ro

Rosii crescute cu apa geotermala, in serele din Oradea... Zapada a cauzat ravagii in Arad: 19 localitati au ramas fara curent electric...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x