Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Adela

Un liceu de elită din România, invadat de șoareci. Elevii, evacuați din clase după ce au refuzat să mai intre la ore 

Imagini revoltătoare au fost surprinse în Moldova, acolo unde un liceu de elită a fost invadat de șoareci. Aceștia au ajuns atât în sălile de clasă, cât și pe holuri, motiv pentru care elevii au fost evacuați de urgență. 

Un liceu de elită din România, invadat de șoareci. Elevii, evacuați din clase după ce au refuzat să mai intre la ore

Colegiul Național ”AT Laurian” din municipiul Botoșani, unul dintre liceele de top din Moldova, a fost invadat de șoareci.

Alertă în Neamț! Mai mulți copii transportați de urgență la spital, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon

Dacă prima dată rozătoarele au fost văzute săptămâna trecută, acum situația a scăpat de sub control, motiv pentru care autoritățile au decis să evacueze corpul vechi al clădirii, întrucât sălile de clase, dar și holurile au fost invadate de șoareci.

Conducerea liceului spune că nu s-a mai confruntat cu această problemă din anii 90 şi a luat primele măsuri. Elevii au fost mutaţi în corpul nou după ce au refuzat să mai intre la cursuri, iar sălile sunt spălate zilnic.

Elevi arși la ochi şi pe faţă, la școală! Părinții sunt furioși! „A venit acasă, nu a putut să deschidă ochii!” - VIDEO

”La sfatul Direcţiei de Sănătate Publică am pus materiale non-toxice şi verificăm sălile de trei-patru ori pe zi. Femeile de serviciu au spălat toate sălile de clasă. Ţinem totul sub supraveghere, se şterg băncile, se curăţă regulat”, a precizat pentru botosaneanul.ro, directorul adjunct al liceului Ioan Onofrei. Totodată a fost contactată o firmă specializată pentru deratizarea clădirii.

Recomandari