Antena Căutare

Gheorghe Dincă, liderul unei rețele de trafic de persoane?! Un martor-cheie, chemat la audieri: ”Deține probe importante!”

Un martor-cheie în cazul de la Caracal ar urma să fie audiat de procurori în următoarea perioadă. Mai mult de atât, unele voci se tem că Gheorghe Dincă ar putea să scape de închisoare, întrucât avocatul acestuia se gândește să aplice o nouă strategie pentru a-și apăra clientul. 

Gheorghe Dincă, liderul unei rețele de trafic de persoane?! Un martor-cheie, chemat la audieri: ”Deține probe importante!”
Gheorghe Dincă le-ar fi ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu

Familia Alexandrei Măceșanu, adolecenta dispărută de acasă în luna iulie, a solicitat procurorilor DIICOT să fie audiat un martor important în anchetă, depsre care se spune că ar avea detalii despre rețeaua de trafic de persoane coordonată de monstrul din Caracal.

Răsturnare de situație în cazul Caracal. Alexandru Cumpănașu, vești triste: ”Nu mai am dovezi că Alexandra este vie!”

Mai exact, potrivit DC News, acest martor ar deține probe scrise, cât şi despre probe audio video, primite de la persoane care au fost traficate de Dincă, dar şi de la persoane care au auzit despre reţeaua de trafic de persoane a monstrului din Caracal.

Aurel Moldovan, avocatul familiei Măceșanu, se teme, însă, că această cerere ar putea să fie respinsă de procurori: "Având în vedere modul defectuos în care se desfăşoară ancheta este puţin probabil ca organul de anchetă să vrea să afle adevevărul".

Caracal: Bomba momentului! Ce face Gheorghe Dincă în închisoare, de fapt! Avocatul a recunoscut totul: „A început să...”

De cealaltă parte, avocatul lui Gheorghe Dincă ar urma să aplice o nouă strategie pentru a-și apăra clientul. Mai exact, el susține că bărbatul din Caracal a comis crimele pentru că nu şi-a mai luat medicaţia prescrisă de medicii psihiatri.

A venit iarna! Valul de aer polar a adus ninsori în mai multe zone din țară, iar drumarii au împrăștiat material antider... Tragedie în București! Un accident mortal a avut loc pe bulevardul Iuliu Maniu. Victima a murit pe loc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x