Antena Căutare

Un medic de familie din Ialomita le cere pacientilor o taxa de stres

Un medic de familie din Ialomita le cere pacientilor o taxa de stres. Doctorul se plange ca intr-una dintre comunele in care are cabinet bataia de cap e asa de mare ca trebuie sa incaseze bani pentru fiecare pacient consultat. Taxa se aplica si atunci cand un bolnav intra pe usa sa puna o intrebare sau sa i se elibereze o reteta compensata. iar cine nu vine cu banii pregatiti este dat afara.

Medicul Mihaela Oprea are, in scripte, mii de pacienti, in cinci localitati, insa, evident, n-are timp de ei. De exemplu, in localitatea Patru Frati, satenii se pot imbolnavi doar miercurea intre orele 9 si 15. Dar, chiar si asa, medicul ia de la ei o taxa pe motive de stres, in valoare de cnci lei.

"La Adancata e un regim special. Alti medici sunt mult mai linistiti in alte parti. Regimul de stres e foarte mare la Adancata. De aia nu vreau sa mai vin aici. De aia am bagat coplata", spune medicul.

Ca sa nu existe dubii, medicul a pus si un anunt pentru cei care indraznesc sa calce pragul cabinetului. Localnicii sunt revoltati, insa cine indrazneste sa comenteze primeste un "tratament" aparte. Multi dintre ei au fost dati afara sub o ploaie de injuraturi.

Medicul nu neaga acuzatiile, dar da vina pe pacienti sau pe stres.

Mai multi pacienti au reclamat activitatea doctorului Mihaela Oprea la Casa de Asigurari de Sanatate Ialomita. Controalele au ramas fara efect. Cu alte cuvinte, pana la noi abateri, medicul ramane nesanctionat, iar aproape 2.500 de pacienti risca sa ramana si cu banii luati si neconsultati.

Campania nationala de vaccinare antigripala demareaza in aceasta saptamana... Observator Special: Eroii de la Termopane - Curtea Domneasca din Targoviste, Catedrala DISCO si Biserica „Albastru de C...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x