Antena Căutare

Un medic din Iași, reacție neașteptată despre coronavirus: „Mă ofer voluntar să mă infectez cu virusul vieții”

Un doctor din România a reușit să stârnească o adevărată controversă online după ce a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj cu privire la coronavirus! Ce a dezvăluit bărbatul?

Un medic din Iași, reacție neașteptată despre coronavirus: „Mă ofer voluntar să mă infectez cu virusul vieții” Galerie
Un medic din Iași, reacție neașteptată despre coronavirus

Răzvan Constantinescu, medic primar de medicină internă și gastroenterologie la Institutul de Gatroenterologie și Heptaologie din Iași s-a declarat revoltat de modul în care isteria i-a cuprins pe români.

Potricit acestuia, coronavirusul nu reprezintă o afecțiune cu pericol major decât pentru acei pacienți care sunt cirotici, neoplazici, diabetici, cu insuficiență cardiacă sau alte afecțiuni.

Potrivit specialistului, "mortalitatea gripei Covid-19 este de 2,4%, comparativ cu 2,1% cât a fost cea a epidemiei de gripă din 2018. Medicul încearcă astfel să tragă un semnal de alarmă cu privire la tensiunea și team ace au cuprins România în ultimele zile, pe fondul înmulțirii numărului de cazuri de coronavirus în Italia.

Iată mai jos mesajul medicului Răzvan Constantinescu:

GRIPA PENTRU PROȘTII ISTERIZAȚI

Un medic din Iași, reacție neașteptată despre coronavirus: „Mă ofer voluntar să mă infectez cu virusul vieții”

Un medic din Iași, reacție neașteptată despre coronavirus

Tot mai multe persoane sunt infectate cu coronavirus

Ca să-i lămuresc pe imbecilii care umblă cu chiloțeii pe nas prin aeroporturi, mă ofer voluntar să mă infectez cu virusul vieții. Să vadă și ei un medic nevaccinat ”antigripal” (o tâmpenie, având în vedere polimorfismul virusurilor gripale) care nu moare, frate, deși ”a susținut ciuma roșie” (!)

citește și: Când scăpăm de coronavirus! Vești proaste din partea unui expert în boli infecțioase

Prostovănimea lumii în care trăim nu pricepe nimic, se comportă ca o turmă, de aceea este ușor de manipulat. Ea nu poate înțelege că astfel de virusuri nu prezintă pericol vital decât pentru categoriile cu risc maxim: cirotici, neoplazici, vârste extreme, pacienți cu insuficiență cardiacă severă, BPOC, imunodeprimați (aș adăuga eu, și cei care s-au vaccinat aiurea pentru orice prostie). Generația ”i-phone” poartă barbă și glezne goale, mască de pânză pe facies, urlă că vrea nu știu ce țară ca afară, iese la proteste în mod ovin, se vaccinează în draci ca să-și facă rost de vreo leucemie și apoi se plânge că statul nu face nimic pentru ei, nu îi pune biberonul. Mortalitatea gripei ”Covid-19” este de 2,4%, comparativ cu 2,1% cât a fost cea a epidemiei de gripă din 2018.

Și atunci de ce vă isterizați, glezno-barbișoanelor? (...)”

Teama de coronavirus a dus românii în supermarketuri. Se cumpără ca de sărbători! Cele mai căutate sunt produsele neperi... Bolnavi de coronavirus, ascunși în secret de autoritățile române?! Reacția lui Raed Arafat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x