Antena Căutare

Un medic ginecolog a fost bătut într-un spital din Galați! L-a trântit la pământ! Imagini șocante! Video

Un medic ginecolog a fost bătut de un bărbat pe holul unui spital din Galați. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Un medic ginecolog a fost bătut de un bărbat pe holul unui spital din Galați. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Medicul ginecolog Costache Botezatu a fost bătut de un bărbat în spital, pe 20 februarie. El a publicat pe internet, miercuri, înregistrarea momentului.

Ginecologul a fost trântit la pământ de agressor, dar niciuna dintre persoanele aflate pe holurile spitalului în acel moment nu a intervenit.

Ulterior, potrivit medicului ginecolog, au intervenit cei de la pază.

După ce a fost lovit, medicul a depus plângere împotrviva agresorului.

„Miercuri, 20.02.2019, ora 9.39. Am cugetat mult dacă să postez înregistrarea agresiunii. Am ajuns la concluzia că, pe lângă acțiunea penală, este necesară și o conștientizare a unor asemenea situații de către toți colegii – nu numai din relatări verbale, ci și video. PS – nu mă victimizez, am postat doar pentru ceilalți colegi, pentru a realiza la ce se pot aștepta. Am înaintat plângerea la Parchet. Aștept procedurile. Apropos - în Moldova (pe care mulți o desconsiderăm) pentru așa ceva respectivul individ ar face 15 ani pușcarie. La noi – între 6 luni și 3 ani (dacă nu vor fi șase luni cu suspendare)”, a povestit medicul Costache Botezatu.

„Ca să fie clare anumite aspecte și să nu apară întrebări: unitatea la care lucrez a chemat imediat paza și poliția, a făcut toate demersurile legale necesare în asemenea situații. Eu am depus plângere penală. Vom vedea cum se va rezolva. Postarea a fost doar un strigăt (sper că nu în van) asupra comportamentului multor pacienți, ajungându-se și la aceste agresiuni fizice. Nu este teamă, ci revoltă!”, a adăugat medicul.

Atenție! Imaginile de mai jos vă pot afecta emoțional!

Cinci medici de la Spitalul din Piatra Neamț au fost arestați: „Este o situaţie de criză extremă, nemaiîntâlnită!”... Majorare alocații, decisă astăzi. Ce se va întâmpla cu banii copiilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x