Antena Căutare

Un medic și-a donat salariul, după ce deputatul Rădulescu le-a cerut să înapoieze banii: ”Din țară nu plec!”

Un medic din Târgu-Mureș și-a donat salariul, la doar o zi după ce deputatul Cătălin Rădulescu le-a cerut doctorilor, în urma condamnării lui Liviu Dragnea, să returneze banii și să plece din țară. 

Un medic din Târgu-Mureș și-a donat salariul, la doar o zi după ce deputatul Cătălin Rădulescu le-a cerut doctorilor, în urma condamnării lui Liviu Dragnea, să returneze banii și să plece din țară.

Mihai Badea, medic dermatolog în cadrul Clinicii de Dermatologie Mureș, a reacționat după ce a văzut mesajul politicianului. Fără să stea pe gânduri, el a donat 10.000 de lei pentru copii cu probleme renale.

Citește și: Zeci de oameni au strigat „La puşcărie!” când maşina lui Liviu Dragnea a ieşit din reşedinţă

”Dau salariul ”înapoi” și ceva în plus… pentru oamenii care contează! Din țară nu plec! Pentru copiii care suferă de insuficiență renală cronică!”, a spus el.

Citește și: Presa internaţională despre condamnarea lui Dragnea: „Este o ruşine, având în vedere că România deţine preşedinţia Consiliului UE”

”A fost o ură generală împotriva preşedintelui Dragnea. PSD a greşit că a acceptat referendum împreună cu alegerile europarlamerntre. Sigur că PSD câştiga. Lumea a ieşit la vot împotriva lui Dragnea. PSD renaşte din cenuşă. Vom face un Congres pentru că trebuie schimbate multe lucruri. Nu poate fi un singur om vinovat pentru ce s-a întâmplat în PSD. Medicii care au primit salarii de patru ori mai mari să le dea înapoi şi să plece din ţară. Pensionarii, la fel. Şi fermierii să dea subvenţia înapoi la USR. Dacă le place ce măsuri propune PNL şi USR să rămână cu ele“, a spus Cătălin Rădulescu la Digi24.

Cod roșu de fenomene severe, prima dată în România: A plouat cu bulgări de gheaţă în nord-vestul țării... A apărut filmul sinuciderii din poligonul din Cluj! Bărbatul care s-a împușcat avea trei copii acasă. Atenție, imagini v...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x