Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Irina, prima declarație a iubitei lui Liviu Dragnea după arestarea liderului PSD: „V-aș ruga să fiți...”

Irina Tănase este iubita lui Liviu Dragnea. După aproape 24 de ore de la decizia definitivă a judecătorilor, Irina Tănase a oferit o scurtă declarație jurnaliștilor, care au încercat să smulgă câte ceva de tânăra în vârstă de 25 de ani

Irina Tănase este iubita lui Liviu Dragnea. După aproape 24 de ore de la decizia definitivă a judecătorilor, Irina Tănase a oferit o scurtă declarație jurnaliștilor, care au încercat să smulgă câte ceva de tânăra în vârstă de 25 de ani.

Relația dintre Irina Tănase și fostul șef al Partidului Social democrat a fost îndelung comentat de către presă încă de la apariția în public a celor doi. Acum, după ce Tribunalul a decis ca Liviu Dragnea să fie trimit în spatele gratiilor pentru trei ani și șase luni, toată lumea a încercat să afle o părere a Irinei Tănase despre partenerul său de viață.

Potrivit celor de la huff.ro, Irina ar fi refuzat total dialogul cu jurnaliștii, limitându-se să le ceară acestora să nu insiste pentru a-i smulge declarații: „V-aș ruga să nu insistați. Nu am nimic de comentat pe marginea acestui subiect. Este un moment greu pentru noi”, ar fi spus tânăra iubită a lui Liviu Dragnea.

Recomandari