Live acumSerial: Alegerea
Prime Time 20:30Adela

Un medic și-a strâns fiica de gât după ce s-a întâlnit cu prietenii, în plină pandemie de coronavirus: ”Trebuie să respecți distanțarea socială!” 

Un medic în vârstă de 57 de ani, din Kentucky, Statele Unite ale Americii, a fost filmat în timp ce-și strângea fiica de gât, revoltat fiind de faptul că n-a respectat distanțarea socială. 

Un medic și-a strâns fiica de gât după ce s-a întâlnit cu prietenii, în plină pandemie de coronavirus: ”Trebuie să respecți distanțarea socială!”

John Rademaker, în vârstă de 57 de ani, a fost arestat de polițiști după ce pe internet a apărut un filmuleț în care apărea strângând de gât o fată de 18 ani, în timpul unei discuții tensionate pe fondul nerespectării măsurilor în timpul pandemiei de coronavirus.

Ultima oră! Noi decese din cauza coronavirusului în România! Cel mai mare număr de morți raportat într-o singură zi! Bilanțul negru a crescut la 248!

În imaginile respective se vede cum bărbatul îi reproșează fiicei lui că nu respectă distanțarea socială, ea continuând să se întâlnească cu prietenii ei, deși numărul cazurilor de coronavirus crește de la o zi la alta. La un moment dat, însă, el își iese din minți și o strânge de gât pe adolescentă, sub ochii îngroziți ai prietenilor ei.

”Nu mă atinge. Care e problema ta?”, poate fi auzită fata țipând, moment în care bărbatul a împins un alt tânăr, pentru a-l elimina din cale și și-a strâns fiica de gât.

„Vi s-a dat puterea să vă bateţi joc de oameni?”. Doi soți, amendați cu 4.000 de lei, deși aveau declarații, în Aiud! Reacția Poliției - FOTO

Din fericire, prietenii acesteia au intervenit la timp, astfel că scandalul nu s-a încheiat cu un deces.

Miercuri seară, în Kentucky era mai mult de 1300 de cazuri de coronavirus și 73 de decese. De asemenea, în urma acestui incident, Poliția a făcut apel către oameni să respecte distanțarea socială.

Recomandari