Un mort și șase răniți, în urma unui accident grav. Șoferul care și-a pierdut viața avea doar 20 de ani

Un tânăr în vârstă de doar 20 de ani și alte șase persoane au fost rănite în urma unui accident grav ce a avut loc luni dimineață, pe DJ 201, în apropiere de Coșoreni, Ialomița. 

Un mort și șase răniți, în urma unui accident grav. Șoferul care și-a pierdut viața avea doar 20 de ani

Potrivit primelor informații, un tânăr a murit și șase persoane au fost rănite duă ce un autoturism și un autoca s-au ciocnit.

La locul accidentului, au fost solicitați să intervină militarii ISU Ialomița. S-au deplasat de urgență două echipaje ale Detașamentului de Popmpieri Urziceni și, cu o autospecială pentru stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și un echipaj SAJ Ialomița- substația Urziceni.

Imagini dure! Zeci de mineri au fost îngropaţi într-o groapă comună după ce un versant s-a prăbușit peste ei

Șoferul autoturismului, un tânăr în vârstă de 20 de ani, a fost găsit inconștient, prins între fiarele distorsionate ale mașinii. Acesta a fost scos din mașină și predat echipajului SAJ, care l-a transportat la Spitalul Municipal Urziceni. Din nefericire, tânărul de 20 de ani a murit la scurt timp.

Cele patru persoane aflate în autobuz au consultate de echipajul SMURD, dar au refuzat transportarea la spital.

Accident terifiant! Un băiețel care a căzut cu bicicleta a ajuns cu abdomenul străpuns de ghidon

Accidentul ar fi fost produs de tânărul în vârstă de 20 de ani, care ar fi pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu partea stângă spate a autobuzului, care mergea în acceași direcție, potrivit IPJ Ialomița.

Ultimele știri