Antena Căutare

Un nou caz Sorina. Fetiță de șapte ani, luată cu forța din spital: ”Mi-au răpit-o. Trăia cu spaima că va fi luată de familia adoptivă!”

Un nou caz Sorina are loc în județul Caraș-Severin, unde o fetiță de doar șapte ani, care a fost crescută de un asistent maternal din Bocșa și care urma să ajungă la o familie care a adoptat-o de curând, a dispărut din spital.

Conform primelor informații, se pare că fetița a fost dată de medici familiei care a adoptat-o.

Familia care o crește pe Gabriela de la vârsta de un an susține că a dus-o la spital, la psihiatru, pentru că era foarte stresată.

”Am venit cu o fetiță pe care o aveam în plasament și au rapit-o. Mi-au răpit fetița de o oră și ceva. A fost răpită din salon. Doctora curantă mi-a luat-o să o ducă la psiholog și fetița plângea că nu voia, că ea trăiește spaima că o va lua familia adoptivă.

Au venit aici patru persoane mi-a scos-o Și au dat-o În gura lupului. S-a întors în două minute și a spus ca au luat fetița și au plecat cu ea. Protecția Copilului din Caraș. Nu stiu cine sunt. Lumea a văzut cum fetița se zabte și nu voia să plece și spunea vreau la mami”, s-a plâns femeia care a crescut-o.

Sorina, fetița adoptată de o familie de români din SUA, a împărțit țara în două

Sorina a fost luată de autorităţi din locuinţa asistentului maternal din Mehedinţi care a crescut-o, după ce a fost adoptată de o familie de români din SUA.

Momentul a fost filmat de apropiaţii familiei, iar imaginile au fost postate pe Facebook. În filmare se vede cum copilul, disperat, plânge, se prinde de hainele femeii şi strigă ”mami, nu vreau să plec”, în timp ce procurorul trage de ea şi încearcă să o ducă la maşină, pentru a fi preluată de părinţii adoptivi.

Familia Șărămăt, prima reacție după mesajul transmis de Sorina: ”Nu înseamnă nimic. E doar o poezie scrisă de tatăl ei!”

Inspecţia Judiciară a dispus cercetarea disciplinară a procurorului de caz, dosarul aflându-se la Secţia pentru procurori în materie disciplinară a CSM.

Un bărbat a decedat după ce a căzut pe stradă. Ambulanța a sosit mult prea târziu, după 50 de minute. „Omul acesta putea... Pentru toate mamele care au copii sub cinci ani! Acest obicei distruge sănătatea micuțului vostru. S-a trecut cu mult pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x