Antena Căutare

Lovitură după lovitură în sistemul medical! Un fost zidar a înșelat sute de pacienți dându-se doctor stomatolog într-o localitate de lângă București

Un fost zidar s-a dat drept medic stomatolog într-o comună de lângă București. Conform digi24, Costel Sandu și-a amenajat cabinetul la el acasă, asta după ce a învățat meserie de la soția lui, fost dentist.

Caz halucinant aproape de București! Sute de vieți omenești puse în pericol după ce un fost zidar s-a dat drept stomatolog într-o localitate de lângă București! Medicul fals spune că a învățat meserie de la soția sa, fost dentist, iar localnicii sunt mulțumiți de serviciile sale

Un fost zidar s-a dat drept medic stomatolog într-o comună de lângă București. Conform digi24, Costel Sandu și-a amenajat cabinetul la el acasă, asta după ce a învățat meserie de la soția lui, fost dentist.

Chiar dacă nu are niciun studiu în acest domeniu și nu este înregistrat în Colegiul Medicilor, pacienții din satul său au fost destul de mulțumiți de serviciile bărbatului zidar.

În urma cercetărilor, falsul stomatolog tratează locuitorii din comuna Gruiu de ani de zile, iar oamenii, necunoscători de carte, au declarat că omul știe ceva meserie.

Într-o vizită a reporterilor de la digi24, aceștia au aflat de la o localnică că ,,Mai este unul, da, dar nu știu dacă aveți curaj să vă duceți. Că ăsta a fost zidar la viața lui și scoate și el măsele. A învățat de la soție să scoată măsele. Soția a fost dentist, de fel. Și pe urmă s-a învățat de la ea și scoate și el”.

Medicul fals nu a fost de găsit pentru că era plecat să cumpere medicamente și materiale pentru tratamentele pe care le eliberează.

Pedeapsa pentru practicarea unei meserii fără drept este închisoarea de la 3 luni la un an.

Colegiului Medicilor Dentiști a verificat dacă Sandu este medic stomatolog, iar verdictul a venit imediat: nu apare în evidențele oficiale. "Din verificările efectuate am constatat că nicio persoană cu numele Costel Sandu nu apare înscrisă ca medic în cadrul Colegiului Medicilor Dentiști Ilfov", a transmis Colegiului Medicilor Dentiști.

Potrivit Codului penal, exercitarea fără drept a unei profesii pentru care legea cere autorizaţie se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.

Pentru acest lucru însă, este nevoie de o plânegere penală, dar nimeni nu este dispus să îl acuze pe stomatologul preferat al satului.

Sursă:digi24

Un bărbat a dat peste cap toată Poliţia din Găești, după ce a anunţat că a fost lovit de o maşină... Tragedie în Mureș! O femeie nevinovată a fost împușcată în cap de un polițist. Ce s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x