Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Un om cheie din Ministerul Sănătății a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus! Raed Arafat, Nelu Tătăru și alți oficiali ar fi intrat în contact direct cu acesta

Momente critice în Ministerul Sănătății. Șeful Corpului de Control a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Șeful Corpului de Control din Ministerul Sănătății a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Potrivit unor surse citate de Antena 3, acesta s-ar afla la un spital de boli infecțioase din București.

Șeful Corpului de Control a fost în contact cu multe persoane de la Ministerul Sănătății. Inclusiv ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a fost în contact cu acesta.

„Ministerul Sănătății confirmă că directorului Direcției Control și Integritate din cadrul Ministerului Sănătății a fost depistat pozitiv la COVID-19.

Acesta se afla internat în Spitalul Clinic Judetean de Urgență Constanța. În acest caz s-a început ancheta epidemiologică pentru stabilirea contacților direcți.

Mai mult, în cadrul Ministerului Sănătății vor fi luate măsuri de dezinfecție. În această dimineata, ministrului Sănătății, Nelu Tătaru i-au fost prelevate probe pentru un nou test COVID-19”, se arată într-un comunicat oficial al Grupului de Comunicare Strategică.

Recomandari