Antena Căutare

Noua ordonanță militară, anunțată! Țăndărei, în carantină TOTALĂ. Ce alte restricții se impun?

Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, şi secretarii de stat, Bogdan Despescu şi Raed Arafat, susţin o declaraţie de presă, la sediul Ministerului Afacerilor Interne. Ce restricții noi prevede ordonanța militară?

„România traversează una din cele mai dificile perioade. Protejarea cetățenilor noștri e o prioritate care concentrează eforturile tuturor. Distanțarea socială e unica soluție în acest moment.

Știu că e extrem de greu. În această lună are loc una din cele mai importante sărbători ale creștinătății. Vom petrece într-un mod atipic. E greu.

Vă rugăm să respectați indicațiile și să ințelegeți că această perioadă va trece cu bine doar dacă respectăm regulile. Haideți să luptăm cu toții cu acest virus”, a anunțat ministrul de Interne, Marcel Vela.

Prevederile ordonanței militare 7:

Se instituie carantina pentru Tandarei. Vom permite intrarea si iesirea doar pentru transportul de marfa, pentru aprovizionarea populatiei.

Vreau sa anunt cetatenii din Tandarei ca masurile de verificare se realizaeaza de catre personalul structurilor ministerului afacerilor interne. Vom aplica legea Consiliul judetean Ialomita va lua masuri pentru functionarea asistentei sociale.

Este strict interzisă intrarea si iesirea in Tandarei

Oprirea zborurilor. Avand in vedere ca multe tari au intrat in zona rosie am dispus oprirea zborurilor catre aceste tari in si din aceste tari, pentru o perioada de 14 zile, incepand de maine, ora 23.

Avand in vedere ca multe tari au intrat in zona rosie am decis sa suspendam toate zborurile efectuate de operatori economici spre Austira, BELGIA, SUA, MAREA BRITANIE, OLANDA, TURCIA, IRAN, IRLANDA pentru o perioada de 14 zile incepand de data de maine.

Aceasta masura nu se aplica operatorilor de transport marfa, zboruri umanitare.

Aceste restrictii se aplica doar zborurilor comerciale.Aceste restricții nu se refera la zborurile medicale.

O alta prevedere se refera la prelungirea blocarii transportului catre Italia Austria Olanda si Turcia si din aceste tari catre Romania

Avem si o veste buna. Am primit o solicitare pentru un transport si am introdus in oug o masura privin zborurile efectuate de operatori pentru transpotul lucratorilor sezonieri din Romania spre alte state. Cu avizul autoritatilor competente. Aceste zboruri nu se refera la domeniul sanitar si a muncii din zonei asistentei sociale

Apel către „frații din diaspora”

Marcel Vela a făcut un apel către „fraţii din diaspora”, la finalul declaraţiilor de presă de sâmbătă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un om cheie din Ministerul Sănătății a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus! Raed Arafat, Nelu Tătăru și alți ofici... Vela, mesaj pentru românii din diaspora: Rămâneţi acasă, în ţările unde locuiţi şi faceţi acolo sărbătorile în pace şi l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x