Căutare Live

Un om de afaceri a fost desfigurat de trei țigani: ”M-au lovit cu pumnii și cu picioarele, iar apoi au încercat să mă stranguleze!

Un om de afaceri din Italia a trecut prin momente de coșmar. Bărbatul a fost bătut cu pumnii și cu picioarele, strangulat și jefuit de trei țigani, iar la scurt timp după ce a ajuns la spital, el a făcut publice imagini teribile.

Un om de afaceri din Italia a trecut prin momente de coșmar. Bărbatul a fost bătut cu pumnii și cu picioarele, strangulat și jefuit de trei țigani, iar la scurt timp după ce a ajuns la spital, el a făcut publice imagini teribile.

Massimo Castella, bărbatul care a fost bătut crunt, a povestit, prin intermediul unei postări pe Facebook, cum a fost atacat de trei bărbați, chiar în timp ce se afla în magazinul său de pe o stradă din Barberino del Mugello, din apropiere de Florența.

De asemenea, el a precizat că incidentul a avut loc pe 13 mai, însă abia luni a făcut publice imagini cu chipul brăzdat de vânătăi.

Sechestrat și schingiuit ca-n Evul Mediu, de doi polițiști! „Lăsaţi-mă că mor! Vă rog frumos, mă omorâţi”

”Nu suport violența și aroganța, nu tolerez infractorii, mă apăr atunci când sunt atacat. Am încercat și de data asta să mă apăr când trei presupuși clienți, pentru că asta se prefăceau a fi cei trei țigani, m-au atacat din spate și au început să mă lovească cu pumnii în față, la coaste și în coloana vertebrală.

Pentru că nu reușeau să mă neutralizeze, m-au doborât la pământ, m-au târât într-un colț al magazinului și s-au așezat toți pe mine. Doi au încercat să mă stranguleze, în timp ce al treilea mă sufoca. Aș putea descrie mai departe, dar prefer să mă opresc ...! Din fericire, și încă nu înțeleg cum, am ieșit în viață din toate astea, dar nu nevătămat”, a scris bărbatul pe Facebook.

Imagini șocante într-un liceu din București! Un elev a fost urmărit, bătut și tăiat de 30 de interlopi. Bărbații s-au pozat cu cuțitele în mână

În urma incidentului, bărbatul s-a ales cu numeroase fracturi la nas, la coaste, leziuni, contuzii și dinți rupți, având nevoie de 40 de zile de îngrijiri medicale.

De asemenea, acesta a explicat că a ales să posteze imaginile pentru a atrage atenția autorităților, astfel încât cei care se fac vinovați de astfel de fapte să fie pedepsiți.

Bătaie la un spital din Lugoj! Un vizitator a ajuns la Urgențe, după ce a fost lovit de un paznic... O nouă minivacanță pentru români! Angajații de la stat și de la privat vor avea trei zile libere în luna iunie...
Ultimele știri