Antena Căutare

Un om şi-a pierdut viaţa, iar 15 au rămas pe drumuri după ce mai multe incendii le-au mistuit aseară locuinţele

Un om şi-a pierdut viaţa, iar 15 au rămas pe drumuri după ce mai multe incendii le-au mistuit aseară locuinţele. În judeţul Bacău, un bătrân a murit din cauza unei lumânări lăsate nesupravegheată. Focul s-a extins imediat.

Vecinii au sărit să-l ajute, însă flăcările erau prea mari. Iar într-o localitate din Bistriţa Năsăud, mai multe familii nu mai au unde locui, în prag de iarnă. Incendiul care le-a distrus cu totul casele a pornit de la un scurtcircuit electric.

Alarma s-a dat în comuna bistriţeană Şanţ, după miezul nopţii. Un copil a văzut primele flăcări. Incendiul a izbucnit într-un atelier de tâmplărie, dar s-a extins imediat la locuinţele de lângă. Patru case şi două anexe gospodăreşti, toate din lemn, au fost mistuite de flăcări.

Oamenii au ieşit la timp şi s-au salvat. O femeie şi un bărbat s-au speriat însă foarte tare şi au avut nevoie de îngrijiri medicale. Opt echipaje de pompieri au intervenit. Le-au sărit în ajutor şi voluntari din comunele învecinate. În total, focul a distrus o suprafaţă de 2000 de mp. Acum, la începutul iernii, 15 oameni nu mai au unde locui. Flăcările le-au distrus şi toate lucrurile

În judeţul Bacău însă, un bărbat nu a scăpat cu viaţă. Casa în care locuia nu era conectată la electricitate, iar omul folosea lumânări. De aici a pornit incendiul. Vecinii au sărit să-l salveze, dar era prea târziu.țA durat aproape două ore până ce incendiul a fost stins. În acest timp, curentul electric a fost oprit în tot satul.

Veste uriașă pentru elevi! Ministrul Educației s-a hotărât! Ce problemă a promis să rezolve. „Voi căuta soluția”... Alocațiile copiilor vor crește cu rata inflației din 2020. Legea a fost promulgată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x