Antena Căutare

Veste uriașă pentru elevi! Ministrul Educației s-a hotărât! Ce problemă a promis să rezolve. „Voi căuta soluția”

Monica Anisie, ministrul Educației, a declarat că va căuta o soluție pentru a reduce numărul temelor pentru acasă. A precizat că va milita pentru extinderea programului after-school în toate școlile.

Veste uriașă pentru elevi! Ministrul Educației s-a hotărât! Ce problemă a promis să rezolve. „Voi căuta soluția”
Monica Anisie, ministrul Educației.

„Voiam să-i asigur pe colegii mei profesori, dar mai ales pe părinți și pe elevi că acum, din postura de ministru, voi căuta soluția să nu mai aibă atâtea teme sau să găsească în cadrul unităților de învățământ soluții în așa fel încât acele teme să fie realizate în timpul școlii.

Pentru că, până la urmă, programul acesta after-school, asta ar trebui să construiască. Exact, nu există în toate școlile și voi milita să existe și voi milita ca programul acela pilot din 2016, masa caldă, să se extindă”, a spus ministrul Educației, potrivit edupedu.ro.

Ministrul Educației a mai declarat recent că urmează „tăierea disciplinelor și nu a orelor” pentru elevii de gimnaziu și de liceu.

Doi tineri au murit și un copil a fost grav rănit, pe o șosea din Suceava. Mașinile în care se aflau s-au izbit frontal.... Un om şi-a pierdut viaţa, iar 15 au rămas pe drumuri după ce mai multe incendii le-au mistuit aseară locuinţele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x