Antena Căutare

Medicii au „rătăcit” un pacient! Bărbatul, care suferise un AVC, urma să fie verificat de COVID-19. Polițiștii îl caută, cu câini de urmă

Un bolnav care a fost adus la spitalul din Târgu Jiu a dispărut fără urmă. Pacientul suferise un accident vascular cerebral (AVC) și fusese trimis să i se facă triajul epidemiologic.Este căutat acum de polițiști, inclusiv cu câini.

Pacientul a dispărut pe 23 aprilie, anul acesta, de mai bine de o lună. Atunci a suferit un accident vascular cerebral (AVC) și a fost adus cu o ambulanță la spitalul din Târgu Jiu. A fost consultat și s-a confirmat diagnosticul.

Pacientul a fost dus apoi cu ambulanța la Unitatea de Primiri-Urgențe a spitalului, unde echipajul l-a încredițat medicilor de acolo, moment în care misiunea echipajului de pe ambulanță s-a încheiat.

Citește și:

Când vom auzi ultima oară de „pandemia de coronavirus”? Ziua cu „0 cazuri noi”, anunțată de specialiști

Conform verificărilor făcute de polițiști, bolnavul a fost trimis în fața spitalului, la cortul de triaj epidemiologic. Acțiunea medicilor este de neînțeles, pacientul fiind deja dus în două secții ale unității medicale..

Din acel moment, pacientul nu a mai fost găsit. Conducerea spitalului nu a oferit nicio explicație, până în acest moment, invocând existența unei anchete penale în curs.

Citește și:

„Veniți să mă luați, am omorât o femeie” Cum i-a așteptat pe polițiști militarul care a executat-o pe Mihaela în parcarea unui supermarket

Polițiștii îl caută de atunci, iar azi au fost căutări de amploare, unde au fost aduși și câini de urme. Pe lângă aceste cercetări, polițiștii au extins cercetările și asupra cadrelor medicale.

Sursa: Antena 3

Cartel Alfa acuză Executivul că intenţionează să modifice legislaţia care prevede majorarea punctului de pensie... Proba scrisă a examenului de titularizare în învăţământul preuniversitar, în 15 iulie / Metodologia pentru transferuri, ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x