Căutare Live

Pacient cu probleme psihice, desfigurat de infirmierii unui spital din Vaslui. „L-au bătut până l-au lăsat fără dinți în gură!”

Un pacient cu probleme psihice ar fi fost desfigurat de infirmierii de la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judetean de Urgenţã Vaslui. Familia bărbatului spune că acesta a fost bătut crunt, în noapte de joi spre vineri, de personalul spitalului.

pacient batut de infirmieri

Un pacient cu probleme psihice ar fi fost desfigurat de infirmierii de la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judetean de Urgenţã Vaslui. Familia bărbatului spune că acesta a fost bătut crunt, în noapte de joi spre vineri, de personalul spitalului.

Reprezentanții spitalului se apără, declarând că joi noaptea, bărbatul a intrase în sevraj și a început să aibă halucinații, devenind violent cu personalul medical, conform observator.tv.

„Miercuri, când am plecat de la el, nu avea nimic. Vineri, când ne-am întors, ne-am speriat când l-am vãzut. Era plin de sânge, cu ochii, nasul si gura umflatã. El si alti pacienti sustin cã fost bãtut, dar angajatii spitalului spun cã s-a lovit singur la cap, în urma unei crize”, a declarat o rudã a pacientului pentru presa locală.

„Eu n-am mai vãzut asa ceva. În halul ãsta sã bati pe cineva, n-am crezut cã se poate întâmpla. Noi l-am internat marti, din cauza unor crize de epilepsie, si de atunci, aproape zilnic, am mers sã-l vizitãm. Miercuri am plecat pe la 5 dupã-amiazã de la el, iar vineri dimineatã, când ne-am dus sã-l vizitãm, am rãmas socati când l-am vãzut. Avea ochii umflati, buza spartã, îi curgea sânge din nas. L-au bãtut pânã l-au lãsat fãrã dinti în gurã. În partea de sus nu mai are niciun dinte, iar în partea de jos îi lipsesc doi dinti”, a adăugat ruda bărbatului.

Spitalul: „S-a accidentat singur!”

Însă conducerea secţiei de Psihiatrie spune că adevărul este altul. Conform declarațiilor medicului Aurelian Străulea, pacientul era în sevraj și a devenit violent cu infirmierii.

„A iesit pe hol, cu un scaun de plastic în mână, lovind de mai multe ori un infirmier. În momentul când a fost dus înapoi la pat, am înțeles că pacientul s-a împiedicat și a căzut cu fața de podea. În urma căzăturii, acesta a suferit un traumatism local, la nivelul ochiului drept”, a spus şeful secţiei de Psihiatrie.

Aurelian Străulea a spus că este vorba despre un „consumator de alcool”, care s-a internat de mai multe în ori n secţia respectivă.

„Joi noaptea, pacientul respectiv a ieșit pe hol cu un scaun de plastic în mână. Am înțeles că un infirmier a vrut să-l conducă înapoi în salon, dar a fost lovit de mai multe ori cu acel scaun. A venit un alt infirmier, i-au pus mâinile la spate și l-au dus în salon. Din ce mi-au spus infirmierii, am înțeles că în momentul când au ajuns lângă patul lui, ținându-l cu mâinile la spate, pacientul s-a împiedicat și ar fi căzut cu fața de podea și un infirmier peste el. În urma acestui incident, bărbatul a suferit un traumatism local, la nivelul ochiului drept. Nici vorbă să fi rămas fără dinți. Astfel de incidente nu fac bine nimănui, cu toții le regretăm”, a mai spus şeful secţiei de Psihiatrie.

Familia pacientului este de neclintit. O plângere a fost depusă la Poliție, oamenii legii urmând să stabilească dacă, într-adevăr, pacientul a fost bătut de infirmieri.

Imagini tulburătoare circulă pe internet. Câini otrăviţi şi lăsaţi să moară în chinuri în mijlocul străzii, pe zăpadă: &... „Să nu zici că e om, să nu zici asta!” Momentul în care un șofer trece cu mașina peste un bărbat întins pe șosea. Totul ...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri