Antena Căutare

„Să nu zici că e om, să nu zici asta!” Momentul în care un șofer trece cu mașina peste un bărbat întins pe șosea. Totul a fost filmat cu camera de bord

Camera de bord a unei mașini care circula pe DN73, în județul Brașov, a surprins un accident înfiorător. În imagini se poate vedea cum autoturismul trece peste un bărbat, care stătea întins pe șosea. 

Camera de bord a unei mașini care circula pe DN73, în județul Brașov, a surprins un accident înfiorător. În imagini se poate vedea cum autoturismul trece peste un bărbat, care stătea întins pe șosea.

Un accident cumplit a avut loc luni seară, în județul Brașov. Un bărbat de 54 de ani și-a pierdut viața, în condiții suspecte.

„Un bărbat în vârstă de 39 ani din judeţul Ilfov care conducea un autoturism din direcția Brașov spre Pitești, a observat la o distanță de aprox 1 m un obstacol pe carosabil, pe care nu a reușit să îl evite, în timp ce din sens opus se deplasa un alt autoturism cu farurile aprinse", se anunță într-un comunicat al Poliției.

„În urma impactului, conducătorul auto a oprit și a constatat faptul că o persoană se afla întinsă pe carosabil. În urma accidentului a rezultat decesul persoanei, care a fost identificată ca fiind un bărbat în vârstă de 54 ani, din Poiana Mărului. Autoturismul in cauza era dotat cu camera video, montata in parbriz și care a surprins momentul accidentului, victima se afla întinsă pe carosabil în sensul de mers spre zona centrala Bran”, se mai arată în comunicat.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz şi efectuează cercetari sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, scrie observator.tv.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pacient cu probleme psihice, desfigurat de infirmierii unui spital din Vaslui. „L-au bătut până l-au lăsat fără dinți în... Modificări în Legea Educației. Ce materie nouă va fi introdusă în școli...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x